Witkamp Wijnand dekorte Aarink Hissink Meutstege accon avm Langenbeargh Lalesse Slootsmid financeconsult
knop Pizzas bakken bij Bakker Wijnand
knop Witkampers 2 stelt klassebehoud veilig
knop Witkampers verliest maar is veilig

Indelingen jeugd 2017-2018

Beste ouders, verzorgers en spelers van Witkampers,

 

Zoals enkele weken geleden aangekondigd kunt u de definitieve teamindeling voor de jeugd voor het seizoen 2017-2018 hier bekijken.

 

Het indelen van de teams is een ingewikkeld traject, dat ieder jaar al vanaf februari volgens het door Witkampers opgestelde indelingsbeleid zorgvuldig wordt uitgevoerd. De coördinatoren van de jeugdafdelingen hebben samen met trainers/leiders van de 2016-2017 teams de indelingsactiviteiten uitgevoerd. De jeugdcommissie controleert het indelingsproces en ziet er op toe dat het wordt uitgevoerd volgens het indelingsbeleid. In de e-mail die u eerder via de leiders of coördinatoren heeft ontvangen is een exemplaar van dat indelingsbeleid bijgevoegd.

 

De teamindeling is definitief. Omdat elke verschuiving gevolgen heeft voor het gehele indelingssysteem kan slechts bij zeer hoge uitzondering een wijziging worden aangebracht.

Onze ervaring is dat ouders en/of spelers er soms behoefte aan hebben om vragen te stellen over de teamindeling. Wij vinden het belangrijk om vragen goed te beantwoorden en om daar ook de tijd voor te nemen in een persoonlijk gesprek. Om dit goed te organiseren kunt u tot uiterlijk zaterdag 10 juni 2017 per e-mail een gesprek aanvragen. U kunt daarvoor dit e-mailadres gebruiken: jeugdcommissiewitkampers@outlook.com. Graag in uw e-mail een korte beschrijving van de achtergrond van uw vraag. Afhankelijk van de vraag kan dat gesprek dan plaatsvinden met een leider, de afdeling coördinator, een jeugdcommissielid, of een combinatie van die personen.

 

Met vriendelijke groet, namens de jeugdcommissie, coördinatoren, trainers en leiders,

Roeland van den Berg

(voorzitter jeugdcommissie)