Witkamp Wijnand dekorte Aarink Hissink Meutstege accon avm Langenbeargh Lalesse Slootsmid financeconsult
knop Pizzas bakken bij Bakker Wijnand
knop Witkampers 2 stelt klassebehoud veilig
knop Witkampers verliest maar is veilig

Witkampers JO19-1 bij winst aanstaande zaterdag kampioen!

Witkampers JO19-1 bij winst aanstaande zaterdag kampioen!

 

Aanstaande zaterdag 2 december kan onze JO19-1 bij winst op Wijhe ’92 JO19-1 kampioen worden. De JO19-1 speelt dit jaar voor het eerst sinds jaren weer in de 1e klasse en daarom is het des te knapper dat ze meteen najaarskampioen kunnen worden. Voor de jongens die afgelopen seizoen nog in de JO17-1 speelden is het dan al het 2e kampioenschap dit kalenderjaar! Het is sowieso al zeker dat ze bij de eerste drie in deze poule eindigen en dat houdt in dat ze straks in het voorjaar in de promotieklasse spelen. Eindigen ze dan bij de eerste 2 dan promoveren ze naar de hoofdklasse.

Belangrijk in dit geheel is natuurlijk het begeleidingsteam met Arjan ter Welle als trainer/coach en zijn secondanten Roel Wesseldijk en Hans Oudenampsen. Arjan is dit jaar nieuw bij onze vereniging (hij kwam over van Markelo) en kan dus meteen succesvol zijn.

Afgelopen zaterdag won de JO19-1 met 7-2 van Helios JO19-1 en dit was alweer de 7e overwinning in 8 wedstrijden. Alleen de wedstrijd tegen Heeten ging verloren.

Vanaf speelronde 1 staan ze al bovenaan en ze hebben nu na 8 speelronden 21 punten vergaard met een doelgemiddelde van 41 voor en 11 tegen, een dikke 5 doelpunten gemiddeld per wedstrijd! Ze spelen uitermate aantrekkelijk voetbal met een degelijke verdediging, veel voetballend vermogen op het middenveld en veel snelheid voorin.

De wedstrijd wordt om 14.30 uur gespeeld op het Leussinkpark en wij hopen een grote supportersschare te verwelkomen! Tot as zaterdag.