Witkamp Wijnand dekorte Aarink Hissink Meutstege accon avm Langenbeargh Lalesse Slootsmid financeconsult
knop Pizzas bakken bij Bakker Wijnand
knop Witkampers 2 stelt klassebehoud veilig
knop Witkampers verliest maar is veilig

5 maart: Clubheld Bert Poelman

 

Op 5 maart was het zo ver, de bekendmaking van de Clubheld van de maand februari.  Ingri Imenkamp heeft Bert opgegeven en er volgt een spannende februarimaand met interviews en stemmingsrondes.

 

Dan 5 maart het resultaat:

Om half negen in de ochtend staat er een cameraploeg voor de deur bij Bert in Deventer. Ze willen de overige kandidaten filmen “een dag van de clubheld” Bert wordt geïnterviewd en arriveert rond 11 uur bij de Witkampers. Ook hier wordt hij weer gevolgd door de camera tijdens zijn werk bij de Witkampers. Om klokslag 11,43 uur krijgt de voorzitter een telefoontje van Radio 538 of Bert Poelman aanwezig is, wat volgt is, spanning, emotie, blijdschap, maar het belangrijkste: Bert is winnaar en dus Clubheld!

 

Bert had aangegeven zijn prijs graag te besteden aan een vernieuwde geluidsinstallatie op het complex. Als iedereen de emoties weer de baas is, wordt er door Bert en de voorzitter meteen spijkers met koppen geslagen. “Zouden jullie dit volgende week al klaar kunnen hebben? Dan spelen we namelijk tegen Sportclub Lochem” De mannen van 538 beloven dat ze hun best gaan doen om dit te realiseren. Van diverse kanten komen er mensen toegestroomd, die hebben gehoord dat Bert heeft gewonnen. Daarna is het weer gewoon wedstrijdzondag en gaat Bert verder met de voorbereidingen voor de wedstrijd.

 

Rond 13.00 uur wordt Bert door de voorzitter naar buiten geroepen, via de geluidsinstallatie. Het valt Bert meteen op, dat de stem wel erg helder klinkt. Hij komt uit de massageruimte en loopt richting het eerste veld. Om de hoek ziet hij een enorme verassing. Een grote groep mensen die de Clubheld wil onthalen, na de felicitaties voor Bert en Christine krijgt Bert te horen dat de geluidsinstallatie al compleet vernieuwd is. De hele zondagochtend is er keihard gewerkt door een installatieploeg met ondersteuning van Rik Blankenberg, Bertjan Meuleman en Jan Willen Hoentjen om het allemaal om te zetten en aan te sluiten. De prijs van de Vriendenloterij kon meteen gebruikt worden. Een live zanger, slingers, fakkels, rook en groot applaus maken het hele feest compleet.

 

Bert deze titel is je van harte gegund en die pakken ze jou ook zeker niet af. Ingri chapeau voor initiatief om Bert aan te dragen   als clubheld bij Radio 538.  En natuurlijk iedereen die aanwezig was om Bert te onthalen. Onbeschrijfelijk.  

 

Foto’s: Henk Tuitert