Witkamp Wijnand dekorte Aarink Hissink Meutstege accon avm Langenbeargh Lalesse Slootsmid financeconsult
knop Pizzas bakken bij Bakker Wijnand
knop Witkampers 2 stelt klassebehoud veilig
knop Witkampers verliest maar is veilig

Hart voor de Achterhoek - steun de Witkampers!

 

Wij doen als club mee met de Rabobankactie “Hart voor de Achterhoek”. Vanaf 22 mei t/m 6 juni kunnen leden van de Rabobank via internet stemmen op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Elke stem is geld waard, hoe meer stemmen wij krijgen hoe groter de bijdrage voor Witkampers vanuit dit fonds. Het geld wordt dit jaar besteed aan de renovatie van de kantine van de Witkampers. Zoals eerder bericht wordt het clubgebouw toegankelijker gemaakt voor mensen met een beperking en het werk van onze kantinevrijwilligers wordt vergemakkelijkt.

 

Als u lid bent van de Rabobank, ontvangt u een dezer dagen een kaart met code en hiermee kunt u uw stemmen uitbrengen. Er kunnen in totaal 5 stemmen worden uitgebracht, waarvan maximaal 2 per vereniging. Klik voor meer info op de volgende link: https://www.rabobank.nl/lokale-bank/noord-en-oost-achterhoek/hart-voor-de-achterhoek/

 

Wij zouden het enorm waarderen als u de moeite neemt om op ons te stemmen, wij kunnen deze steun goed gebruiken! Bij voorbaat dank!

 

VV Witkampers