Witkamp Wijnand dekorte Aarink Hissink Meutstege accon avm Langenbeargh Lalesse Slootsmid financeconsult
knop Pizzas bakken bij Bakker Wijnand
knop Witkampers 2 stelt klassebehoud veilig
knop Witkampers verliest maar is veilig

Heb jij hem al gedownload?

De nieuwe wedstrijdzaken en voetbal.nl app van de KNVB!

 

De Voetbal.nl app
Uitslagen, standen, programma’s, … en nog veel meer. Die gegevens vind je allemaal terug in de vernieuwde Voetbal.nl app. Met de app ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams.

 

De Wedstrijdzaken app
De wedstrijdformulieren via Sportlink op de computer zijn vervallen. Vanaf nu kan het wedstrijdformulier alleen nog worden afgehandeld doormiddel van het mobiele digitale wedstrijd formulier (MWDF) op de smartphone.

 

De KNVB heeft hiervoor een nieuwe app naast de vernieuwde voetbal.nl app in de lucht gebracht: de Wedstrijdzaken app. Binnen deze app is het mogelijk om het digitale wedstrijdformulier af te handelen.

Houd jij je bij Witkampers bezig met zaken rondom het wedstrijdformulier? Ben jij clubscheidsrechter, aanvoerder of teamleider/teammanager? Download dan snel de app Wedstrijdzaken. Dé app waarmee je digitaal het formulier voor alle zaken rondom een wedstrijd zoals spelersopgaaf, scores en tuchtzaken vastlegt.

 

De fysieke spelerspassen van de spelers zijn ook vervallen, daarvoor in de plaats krijgen we digitale spelerspassen. Deze digitale spelerspassen zijn te vinden in deze app. Je kunt zo (tot 1 november) je foto van je spelerspas wijzigen. Let op! Zorg voor een goede foto: Het hoeft niet een officiële pasfoto te zijn. Belangrijk is dat in alle redelijkheid verwacht kan worden dat de scheidsrechter het een goedgelijkende foto vindt. Zorg voor voldoende contrast en geen gezicht van te grote afstand.

 

Inloggen in de app?!
De inloggegevens en het wachtwoord voor Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app komen overeen, dat maakt het allemaal net even wat makkelijker voor je. Je logt in met het e-mailadres dat je hebt aangegeven bij de ledenadministratie van Witkampers. Alleen met dit e-mailadres is inloggen mogelijk. Je kunt vervolgens zelf bij het inloggen een wachtwoord aanmaken. Je hoeft je dus maar eenmalig te registreren.

 

Wil je je registreren met een nieuw / ander e-mailadres? Stuur dan even een verzoek naar ledenadministratie@witkampers.nl. Je krijgt dan een bevestiging zodra we het aangepast hebben.

 

Meer info

Lees HIER de veelgestelde vragen over het mobiel digitaal wedstrijdformulier (MDWF).

 

Ga jij binnenkort aan de slag met de KNVB Wedstrijdzaken app of het nieuwe wedstrijdformulier? Pak dan de KNVB instructievideo's over de app erbij! Je ziet dan stap voor stap hoe je alle wedstrijdzaken in de app vastlegt. Handig toch?! Check hier de video's:

- Spelersopgaaf indienen
- Spelerspascontrole uitvoeren
- Wedstrijdverloop vastleggen