Witkamp Wijnand dekorte Aarink Hissink Meutstege accon avm Langenbeargh Lalesse Slootsmid financeconsult
knop Pizzas bakken bij Bakker Wijnand
knop Witkampers 2 stelt klassebehoud veilig
knop Witkampers verliest maar is veilig

Paul Bosvelt en subsidiebedrag geven impuls aan Speciaal Voetbal

 

Dit seizoen zijn we begonnen met Speciaal Voetbal voor kinderen die het om wat voor reden dan ook niet lukt om deel te nemen aan het reguliere voetbal.

Met veel plezier en enthousiasme trainen een groep spelers al het hele seizoen op zaterdagmorgen op de velden van de Witkampers.

 

Door aangepaste trainingen wordt geprobeerd om de kinderen duidelijkheid en structuur te bieden. Er wordt rekening gehouden met de beperking van het kind. Voorlopig wordt er nog geen competitievoetbal gespeeld. De spelers vinden het hartstikke leuk hoe het nu gaat. Af en toe een keer een oefenwedstrijdje spelen tegen een andere club behoort tot de mogelijkheden. Maar het motto blijft: niets moet en het plezier is het belangrijkste!

 

Witkampers heeft gebruik gemaakt van de mogelijkheid om bij het Fonds Gehandicaptensport een subsidie aan te vragen. Vorige week werd bekend dat de subsidie van € 5.000 is toegekend voor de verdere ontwikkeling van het Speciaal Voetbal in Laren. Afgelopen zaterdag werd deze cheque door de voorzitter van het Fonds Gijs van Butselaar uitgereikt aan penningmeester Erna Niels en Henk Koerselman van de Werkgroep Speciaal Voetbal.

 

Deze feestelijke gebeurtenis viel samen met een gasttraining van Paul Bosvelt die al gepland stond voor deze dag. De oud-international en speler van Go Ahead Eagles, FC Twente, Feyenoord, Manchester City en Heerenveen verzorgde samen met de vaste trainers de training. In een ontspannen en ongedwongen sfeer genoten de spelers van de aanwezigheid van de bekende oud-voetballer. Na afloop was er volop tijd voor foto’s en handtekeningen, hiervan maakten zowel spelers als ouders en andere aanwezigen gretig gebruik.

 

Het werd op deze manier een in alle opzichten geslaagde ochtend. Ook benieuwd naar de activiteiten van het Speciaal Voetbal team? Kom gerust een keer kijken op zaterdagmorgen tussen 10.00 en 11.00 uur op het Leussinkpark.