Witkamp Wijnand dekorte Aarink Hissink Meutstege accon avm Langenbeargh Lalesse Slootsmid financeconsult
knop Pizzas bakken bij Bakker Wijnand
knop Witkampers 2 stelt klassebehoud veilig
knop Witkampers verliest maar is veilig

Super Sunday op het Leussinkpark

met o.a. de derby Witkampers - Spcl. Lochem.

 

Aanstaande zondag 18 maart is het weer tijd voor de wedstrijd Witkampers 1 - Lochem 1. Deze 'derby van het jaar' staat garant voor de nodige spanning, spektakel, veel publiek en menigeen heeft deze dag al maanden omcirkeld in de agenda.

(Tekst gaat door onder de foto)

 

De aanvang van deze wedstrijd is 14.00u, maar al vanaf de ochtenduren is het de moeite waard om het Leussinkpark te bezoeken. Vrouwen 1, die meestrijden om de prijzen in de landelijke eerste klasse C, nemen het op tegen Kolping boys VR1 uit Alkmaar; zij trappen af om 11u. Vervolgens geeft het speciaalvoetbalteam een demonstratie en tegelijkertijd op de andere helft van het hoofdveld staat er een voorwedstrijd gepland waarbij de JO11-4 de degens kruisen met hun Lochemse tegenhangers; de aanvang hiervan is 12.45u.

 

De dag wordt op de gebruikelijke wijze omlijst met muziek en het nodige voor de inwendige mens, en zullen beide supporterskampen ongetwijfeld voor een geweldige sfeer zorgen.

 

U wordt van harte uitgenodigd om deze Super Sunday mee te maken op het Leussinkpark; leden van de Witkampers hebben gratis toegang.

 

Vanwege de verwachte belangstelling, ook vanuit Lochem, verzoeken wij iedereen zo mogelijk op de fiets te komen. 

 

Tot zondag op het Leussinkpark!

 

VV Witkampers