Witkamp Wijnand dekorte Aarink Hissink Meutstege accon avm Langenbeargh Lalesse Slootsmid financeconsult
knop Pizzas bakken bij Bakker Wijnand
knop Witkampers 2 stelt klassebehoud veilig
knop Witkampers verliest maar is veilig

Verbouwing kantine in volle gang

 

Tijdens de zomerstop ligt het werk bij Witkampers niet stil; integendeel! Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de renovatie van de kantinekeuken, inclusief het plaatsen van een personenlift. Werk dat voornamelijk gedaan wordt door vrijwilligers die onze vereniging een warm hart toedragen, waarvoor hulde!!
Op dit moment zijn de bouwkundige activiteiten grotendeels afgerond, en is het installatiewerk in volle gang. Rond deze tijd wordt ook de nieuwe keukenapparatuur besteld. De lift zal begin augustus worden geplaatst. Tenslotte de afwerking, zodat de verbouwing rond begin september opgeleverd kan worden. Petje af ook voor degenen die dit alles coördineren: het project loopt mooi op planning.

 

Ook financiëel lijkt het erop dat de vereniging hier slechts minimaal pijn gaat lijden: naast geldelijke steun van de Vrienden van de Witkampers en het Rabobankfonds Hart voor de Achterhoek waarover al eerder werd bericht, is recent ook bekend geworden dat wij op een bijdrage mogen rekenen van Stichting 1819 en via Wakker Loarne uit het fonds Bovenwijkse Voorzieningen. Daarvoor zijn wij uiteraard ontzettend dankbaar. Uiteraard helpt de inzet van onze gewaardeerde vrijwilligers hier ook aan mee!