Witkamp Wijnand dekorte Aarink Hissink Meutstege accon avm Langenbeargh Lalesse Slootsmid financeconsult
knop Pizzas bakken bij Bakker Wijnand
knop Witkampers 2 stelt klassebehoud veilig
knop Witkampers verliest maar is veilig

Witkampers strijdt maar verliest opnieuw

 

Witkampers – Twenthe Goor (1-1) 1-2
Laren, 5 april 2018
Afgelopen paasweekend begon Witkampers aan een lange reeks van inhaalwedstrijden. Vandaag was het tijd voor de tweede wedstrijd in deze reeks. Twenthe uit Goor was de tegenstander op donderdagavond waarbij het mooi was om te zien dat ook buiten de zondagmiddag om de toeschouwers het Leussinkpark goed weten te vinden.

 

Witkampers begon flitsend aan de wedstrijd. De eerste grote kans was gelijk raak voor de thuisploeg. Een aanval over de rechterflank met een goede voorzet van Sander Kok en een alerte Bryan Brummelman die zijn eerste goal in Witkampers 1 scoorde. Een lekker begin voor de zwart-witten en wellicht zou er iets mogelijk zijn deze avond.

 

Ook Twenthe kreeg in de eerste helft een aantal mogelijkheden. Ook vandaag liet Witkampers zien over strijd en vechtlust te beschikken maar voetballend was het wederom niet groots. Hierdoor kwam de thuisploeg een aantal malen in de problemen en was het een aantal keren met hangen en wurgen dat de voorsprong bleef staan. Vlak voor rust moest Joost Pakkert helaas capituleren op een kopbal van de Twenthe spits, 1-1 vlak voor rust.

 

Aan het begin van het tweede bedrijf wordt Witkampers ver terug op eigen helft gedwongen en lijkt het een kwestie van tijd voor de 1-2 valt. De Larenaren herstellen zich echter knap na een uur spelen en dit resulteert in een aantal momenten waarbij een voorsprong er zowaar inzit.
De grootste kans in deze fase is voor invaller Jorn Zomer. De Twenthe defensie speelt even iets te nonchalant de bal rond en de watervlugge buitenspeler ziet zijn kans, helaas gaat het schot over en laat Witkampers een reuze kans liggen.

 

5 minuten voor tijd valt helaas de 1-2. Twenthe dringt een aantal keren aan en ook in deze wedstrijd worden slordigheden en onzorgvuldigheid afgestraft. In de absolute slotfase heeft Timo Haverkamp nog de mogelijkheid om de gelijkmaker binnen te koppen, hij lijkt te schrikken van de kans en treft geen doel.
Witkampers verdient zeker lof voor de getoonde inzet, het zou mooi zijn als dit (zeer) binnenkort resulteert in een of meerdere punten.

 

Opstelling Witkampers: Pakkert, Platenkamp (Schreibelt),Haverkamp, Holmer, Saaltink, Kok, Haijtink, Bargeman (R. Brummelman), de Iongh, Straalman (Zomer), B. Brummelman.
 

Tekst:  Rob Groot Wesseldijk
Foto's: Jan Dijkerman

 

  •   » Click to zoom ->
  • 1-0 Bryan Brummelman  » Click to zoom ->

    1-0 Bryan Brummelman

  •   » Click to zoom ->