Witkamp Wijnand dekorte Aarink Hissink Meutstege accon avm Langenbeargh Lalesse Slootsmid financeconsult
knop Pizzas bakken bij Bakker Wijnand
knop Witkampers 2 stelt klassebehoud veilig
knop Witkampers verliest maar is veilig

Witkampers verliest doelpuntrijk duel tegen Wijhe

 

Witkampers – Wijhe (1-3) 2-4
Laren, 19 april 2018
Op de eerste zomeravond van het jaar 2018 was het opnieuw tijd voor Witkampers om aan te treden voor een van de inhaalwedstrijd van dit seizoen. De tegenstander van vanavond was Wijhe, waar in de eerste wedstrijd van het seizoen een punt werd behaald. Ondertussen is de competitie voor beide ploegen flink gevorderd en vallen de resultaten voor de Wijhenaren ietwat tegen. Witkampers is ook nog lang niet uit de problemen en zal de komende weken ook nog echt punten moeten gaan pakken.

 

Vanaf het eerste fluitsignaal lieten beide teams merken er ondanks het mooie weer geen gezapig potje van te gaan maken. Sterker nog binnen 10 minuten was het raak, helaas wel aan de verkeerde kant van het veld. Een vlot lopende aanval werd door de spits van Wijhe vakkundig afgerond. Witkampers diende de tegenstander echter vrijwel direct van repliek. Jorn Zomer was het eindstation van een Larense aanval en zijn bekeken schot zette de 1-1 op de borden.

 

Een paar minuten later stond Witkampers echter weer op achterstand. Een cornerbal wordt niet weggewerkt in het volle strafschopgebied en Witkampers staat weer op achterstand. Binnen het kwartier drie doelpunten en eigenlijk is elke kans tot nu toe raak geweest, dit belooft nog iets voor de rest van deze wedstrijd.

 

Helaas werd kort voor rust de achterstand voor Witkampers nog groter, met enig fortuin maakte Wijhe ook de 1-3 en deze achterstand leek te veel voor de thuisploeg.
De tweede helft begon Witkampers echter voortvarend en met het geloof dat er nog best iets mogelijk zou zijn. Deze hoop werd groter toen de achterstand terug werd gebracht tot 1 doelpunt. Een mooie vrije trap van Robin Bargeman liet de Wijhe doelman kansloos en de Larenaren mochten weer hopen op een resultaat.

 

Witkampers ging op zoek naar de gelijkmaker, dit leidde niet tot enorme kansen maar wel tot behoorlijk wat onrust in de 16 meter van Wijhe en dan is het hopen op een bal die een keer goed valt. Helaas zat dat er niet in vanavond en in de absolute slotfase komt Wijhe zelfs op 2-4. Hoewel de uitslag duidelijk is heeft Witkampers wederom gestreden voor wat het waard is en hopelijk komt de beloning in punten weer snel.

 

Opstelling Witkampers: Pakkert, Haijtink (Holmer), Haverkamp, van de Pol, Saaltink, Bargeman (Hento), Straalman, Kok, Zomer, R. Brummelman (de Iongh), B. Brummelman 

 

Tekst: Rob Groot Wesseldijk