Witkamp Wijnand dekorte Aarink Hissink Meutstege accon avm Langenbeargh Lalesse Slootsmid financeconsult
knop Pizzas bakken bij Bakker Wijnand
knop Witkampers 2 stelt klassebehoud veilig
knop Witkampers verliest maar is veilig

Zondag 19 november: Witkampers 2 - Lemelerveld 2

 

 

Zondag morgen om 8.45 uur stond de wedstrijdbespreking op het programma. Zoals gebruikelijk werden onder het genot van een warm bakkie koffie eerst de legale en illegale escapades van de mannen uitgewisseld die hadden plaatsgevonden in de nachtelijke uren. Na de trainersproat op dit vroege uur, had de trainer besloten deze mannen de weide in te sturen.

Witkampers start de wedstrijd goed geconcentreerd en met focus. De afstanden tussen de linies waren prima verzorgd en zo ontstond er makkelijk en verzorgd voetbal. De heren kunnen elkaar makkelijk vinden en dit heeft tot gevolg dat Wilmer met een goede actie de bal vrijmaakt en de 1-0 binnen schuift in de hoek. Witkampers blijft door verzorgt en gedisciplineerd voetbal de gehele 1e helft controle houden over de wedstrijd. Verdiend is dan ook de 2-0 met een prachtig afstandsschot van Robin.  Uit het niets en onverwacht maakt Lemelerveld de 2-1. Een onachtzaamheid in het uitverdedigen door het centrum geeft de tegenstanders de mogelijkheid om in schot positie te komen en zij maken daar dankbaar gebruik van.

 

Rust 2-1

In de twee helft ontstaat er een ander beeld van de wedstrijd. Lemelerveld gaat wat vaker de lange bal spelen en meer druk op de bal zetten. Witkampers verliest hierdoor de controle over de wedstrijd en ontstaat er een gevecht tussen de gelijkmaker en de 3-1.  Beide elftallen krijgen kansen op een doelpunt maar weten niet te scoren. Witkampers heeft het lastig in de 2e helft door de veranderde spelwijze en het feit dat het zware veld de tol gaat eisen voor het goede positiespel in de 1e helft. Echter een compliment dat de ploeg niet meer tot mooi voetbal komt maar wel met goede inzet en strijdlust de 2-1 over de streep trekt en de 3 punten in Laren houdt.