Witkamp Wijnand dekorte Aarink Hissink Meutstege accon avm Langenbeargh Lalesse Slootsmid financeconsult
knop Pizzas bakken bij Bakker Wijnand
knop Witkampers 2 stelt klassebehoud veilig
knop Witkampers verliest maar is veilig

Nabeschouwing Witkampers - Diepenheim

Laren, 15-10-2017

Goedemiddag, fijn dat u er allemaal bij was op het Leussinkpark. Een speciaal woord van dank voor onze gasten uit Diepenheim en scheidrechter R. Dijks uit Laren. Vandaag al weer de 4e wedstrijd na het gelijke spel tegen Buurse vorige week (3-3), hier werd bij aanvang met beleving zeer goed gevoetbald met twee prachtige goals als gevolg. Dit niveau werd niet doorgetrokken in de tweede helft, waardoor een lusteloos Witkampers tegen echt geen superieure tegenstander op gelijkspel eindigde.

Waarom gebeurt zoiets, is de troosteloze entourage (kunstgras) er debet aan of heeft het andere redenen, zeg het maar. De jongens kunnen het wel dat is in vorige wedstrijden wel bewezen.

We krijgen nu deze thuiswedstrijd om het recht te zetten, vandaag tegen Diepenheim. Deze ploeg is de competitie goed begonnen voor hun doen met een gelijkspel tegen het minder sterke VIOS en verlies tegen Hoeve.

Vandaag spelen we onder geweldige veld en weersomstandigheden, dus de acteurs wilden het publiek een prachtige wedstrijd voorschotelen, zodat we de volgende thuiswedstrijd tegen Lochem nog meer publiek langs de lijn hebben staan.

Vandaag met uiteindelijk een teleurstellende 1 – 1 op het bord, voelt als twee gestolen punten. Dit moet trouwens onze tegenstander ook gedacht hebben toen ze de eindstand bekeken op de voetbal app: 2 - 1. Dit zijn trouwens niet de enige zaken welke gestolen zijn vandaag....…  Namens de twaalfde man iedereen nog een spannende maar bovenal een sportieve zondag toegewenst.  

De twaalfde man