Witkamp Wijnand dekorte Aarink Hissink Meutstege accon avm Langenbeargh Lalesse Slootsmid financeconsult
knop Pizzas bakken bij Bakker Wijnand
knop Witkampers 2 stelt klassebehoud veilig
knop Witkampers verliest maar is veilig

Verslag De Blokkers Vr1 - Witkampers Vr1

De eerste tien minuten begonnen verrassend genoeg in ons voordeel. We zette goed druk en konden elkaar goed vinden. We waren scherp en dat resulteerde al snel in een doelpunt.

Daphne zette de bal voor vanaf de linker flank. Ilse wist op fraaie wijze weg te draaien, waardoor ze één op één met de keepster kwam en in de verre hoek schoot. Een terechte voorsprong. Kort daarna gaf Polly een mooie steek pass op Dagmar en kwam ze 1 op 1 met de keeper, helaas ging de bal net over.

Hierna zakte het goede spel bij ons wat weg en lieten wij de Blokkers teveel lange ballen naar voren geven, waardoor we teveel onder druk kwamen te staan. De Blokkers kwamen hierdoor op gelijke hoogte. De spits draaide goed weg en schoot de bal over onze keeper. 1-1.

We probeerden het weer goed op te pakken maar er zat teveel onrust in ons spel. Een mooie steek pass op de spits van de Blokkers zorgde voor een 2-1 voorsprong voor de tegenstander. Daarna gebeurde er niet veel meer en was het snel rust.

Na een goed gevuld glas ranja en de weet dat we hier niet hoeven te verliezen gingen we vol goede moed de 2e helft in.

We begonnen weer scherp en lieten de bal goed rond gaan. We creeerden een aantal goede kansen alleen was er net de scherpte niet in de afronding. De Blokkers speelde veel met de lange bal maar wij probeerden ze wat meer onder druk te zetten en dat lukte aardig. De gelijkmaker kon niet lang uitblijven. Halverwege de 2e helft kwam de bal bij Ilse terecht die de bal goed vast hield. Polly kwam er onder en de bal lag precies goed voor haar. Ze schoot de bal mooi buiten bereik van de keepster in de rechterhoek. BAMMMM

Nu doordrukken om de volle 3 punten binnen te slepen. Op wilskracht hebben we tot het laatst gestreden tot de beslissende goal. 5 minuten voor tijd schoot Polly de bal op de lat en gelukkig lette Ilse goed op en schoot de rebound hard binnen!!!! Nu zorgen dat we niets meer weggeven. De Blokkers gooiden alles naar voren om die ene gelijkmaker nog te forceren. We hielden goed stand en daar was dan het verlossende fluitsignaal! Een verdiende overwinning, die net iets lekkerder voelt. 

Aanstaande zondag speelt Vrouwen 1 weer eens een thuiswedstrijd. Om 11:00 uur wordt er afgetrapt tegen Victoria Boys Vr1.