Witkamp Wijnand dekorte Aarink Hissink Meutstege accon avm Langenbeargh Lalesse Slootsmid financeconsult
knop Pizzas bakken bij Bakker Wijnand
knop Witkampers 2 stelt klassebehoud veilig
knop Witkampers verliest maar is veilig

Verslag Witkampers Vr1 - Victoria Boys Vr1

Verslag Witkampers Vr1 – Victoria Boys Vr1

 

Na vorige week onze eerste wedstrijd na de winterstop te hebben gewonnen, stond vandaag Victoria Boys op het programma. Uit tegen Victoria Boys speelden we met 1-1 gelijk, waar we eigenlijk wel wat meer verdienden. Dat moest vandaag dus maar eens rechtgezet worden. Nadat het veld nog om 8 uur gekeurd werd en Dagmar haar scheenbeschermers weer goed om aan had, konden we aftrappen om 11 uur.

 

De eerste 20 minuten waren wel wat rommelig. Het was wat onrustig van beide kanten en daardoor kwamen we niet aan het voetballen toe. Zij zochten de lange bal via weglopende middenvelders of de diepgaande voorhoede speelsters, maar Mo gaf goed rugdekking. Na 25 minuten kon Victoria Boys op een voorsprong komen doordat we niet strak genoeg verdedigden maar Anne redde een op een met haar schoenmaatje 42. Het middenveld wist goed druk te zetten waardoor we meer in balbezit kwamen. Vijf minuten later kwam Josien opnieuw langs de linksback en zette strak voor. Daphne tikte vervolgende de bal binnen, 1-0. In de 40e minuut besloot Polly een solo door de zestien meter te maken, waardoor de speelster van Victoria Boys de bal zelf binnen tikte.

 

De tweede helft ging ons een stuk beter af. Binnen vijf minuten stond het 3-0 voor ons. Daphne kwam opnieuw langs haar tegenstander en wist Ilse in te spelen. Zij legde terug en Polly schoot binnen. De 4-0 kwam niet veel later. Dora werd in het zestien meter gebied ingespeeld, gaf haar tegenstander een panna en schoot van dichtbij hard binnen. Tussendoor kwam Victoria Boys af en toe door maar kwamen niet tot een echte kans. Ilse wist het goal ook nog te vinden. Daphne zette de bal voor, Ilse nam de bal op haar bovenbeen aan en schoot van dichtbij binnen. De 6-0 was een corner die werd doorgekopt. Dora deed alsof ze de bal hard in de verre hoek wilde schieten met een volley maar schoot hem bekeken in de linkerhoek. Het hoeft niet altijd hard he Martin. De laatste goal van vandaag was bijna identiek aan de 3-0. Alleen legde Josien de bal terug i.p.v. Ilse en schoot Polly hem binnen met haar chocoladebeen. De Vrouwen hebben verdiend gewonnen en staan momenteel op een 3e plek in de competitie, met 1 wedstrijd minder.

 

Aanstaande zondag spelen de Vrouwen een oefenwedstrijd tegen de geduchte tegenstander Rigtersbleek. Om 12 uur wordt er in Enschede afgetrapt.