Witkamp Wijnand dekorte Aarink Hissink Meutstege accon avm Langenbeargh Lalesse Slootsmid financeconsult
knop Pizzas bakken bij Bakker Wijnand
knop Witkampers 2 stelt klassebehoud veilig
knop Witkampers verliest maar is veilig

VR1 onverdiend met nul punten naar huis

VR1 onverdiend met nul punten naar huis.

 

Zondag 19 november speelde VR1 uit tegen SDO VR1 in Bussum. Om half 12 werd er verzameld op het Leussinkpark voor de donderspeech van Martin Wijnbergen. Daarna vertrok het overgrote deel van het team met twee busjes van 123busjehuren.nl richting Bussum. Trainer Martin Wijnbergen en speelster Dorien Braakman kwamen een half uurtje later op eigen vervoer richting Bussum i.v.m. de welbekende Kerstshow bij Wijnbergen en i.v.m. werk.

De eerste vijf minuten van de wedstrijd waren even wennen. In die eerste vijf minuten kreeg VR1 ook al te kampen met een 1-0 achterstand. Toch lieten zij de kop niet hangen en probeerden zij te voetballen. Er werd goed druk gezet op de tegenstander waardoor zij er voetballend niet meer uitkwamen. Dit leidde tot een drietal kansen, welke helaas de lat kusten of nipt over vlogen. En ja, wie de kansen dan zelf niet maakt, krijgt ze tegen, zoals vaker gehoord dit seizoen. Daarom viel net voor de rust, wederom uit een standaard situatie, de 2-0.

Ondanks de achterstand was er nog genoeg vertrouwen op een goede afloop. VR1 was zeker niet de onderliggende partij en misschien ook wel de bovenliggende. De tweede helft werd er voornamelijk op de helft van de tegenstander gevoetbald en zij kwamen er dan ook niet meer uit. Maarja, dan komt stap 2: scoren.. en dat is nog een dingetje bij de vrouwen. Helaas wisten de vrouwen niet verder dan de zestien meter te komen en werd het goede spel niet verzilverd.

Wat VR1 vooral bijblijft van deze wedstrijd, zijn de supporters van de thuisploeg en, niet te vergeten, de scheidsrechter. Waar de supporters zich 90 minuten lang in negatieve zin lieten horen, beet de scheidsrechter ook flink van zich af. Weerwoord werd beloond met een nog groter weerwoord. Speelsters konden beter op dammen gaan, dan blesseerden zij alleen hun pink, Dorien moest gaan voetballen i.p.v. shirtje trekken en de tegenstanders moest hun kutbek houden. U kunt zich dus wel voorstellen dat er veel gele kaarten zijn gevallen: welgeteld vier.

Volgende week speelt VR1 ein-de-lijk weer een thuiswedstrijd! Om half 12 wordt er afgetrapt tegen RKDEO VR1 uit Nootdorp. Voorgaande wedstrijden tegen deze ploeg waren altijd lastig, dus kom de vrouwen naar de overwinning supporten! Tot dan!