Witkamp Wijnand dekorte Aarink Hissink Meutstege accon avm Langenbeargh Lalesse Slootsmid financeconsult
knop Pizzas bakken bij Bakker Wijnand
knop Witkampers 2 stelt klassebehoud veilig
knop Witkampers verliest maar is veilig

Witkampers weet na hard knokken een punt mee te nemen naar Laren

Na een donderspeech van trainer Martin Wijnbergen vertrekken de vrouwen in de busjes naar Maarssen met het idee niet te gespannen te zijn. Zij moeten namelijk de koppositie behouden, wij moeten niet maar willen.

  

In de eerste tien minuten ging het spel gelijk op. Helaas wist Maarssen de stand al snel op 1-0 te zetten door een strakke kopbal vanuit een corner. De cornerballen en alle hoge ballen zorgden voor de gevaarlijke kansen van Maarssen. De vrouwen van Maarssen waren groot (in de lengte), waardoor we er soms weinig tegen konden beginnen in de lucht. Corners zouden dat ook voorkomen moeten worden. 

Om weer op gelijke hoogte komen moesten de vrouwen een extra tandje erbij zetten. Gelukkig gebeurde dit al vrij snel. Door een mooie loopbeweging van Josien wist aanvoerdster Marieke van de Pol knap weg te draaien en hem voor te zetten, Daphne zat er kort bij en zorgde dat de verdedigster van Maarssen de bal zelf intikte. Na de 1-1 bleef het spel heen en weer gaan. Beide teams wisten een aantal kleine kansen te creëren maar niet te verzilveren. Net voor rust verstapte Carmen zich in een duel, waardoor ze noodgedwongen naar de kant moest.

 

 

In de rust werd duidelijk gemaakt niet op te geven. Maarssen is een sterke ploeg maar wij doen zeker niet onder voor de koploper. In de tweede helft kropen we door het oog van de naald. Maarssen weet op vijf meter afstand van een leeg doel de bal nog over de goal te krijgen. Vlak voor tijd keurt de scheidsrechter op terechte wijze een doelpunt van Maarssen af, er werd een overtreding gemaakt op keepster Anne Beumer die de bal klem had. Het was vooral verdedigen met de rug tegen de muur en na 90 minuten waren we dan ook erg blij om een punt mee te nemen naar Laren.

  

Beumer, Groot Wesseldijk, Bartelds, Wijnbergen (’46 Braakman), Zwetheul, van de Pol, Schilderinck I., Voerman, Jansen, ter Harmsel, Schilderinck D.

 

 

Volgende week speelt Vrouwen 1 dan eindelijk weer een thuiswedstrijd (als het doorgaat). Om 11:00 uur wordt er afgetrapt tegen SDO uit Bussum