Witkamp Wijnand dekorte Aarink Hissink Meutstege accon avm Langenbeargh Lalesse Slootsmid financeconsult
knop Witkampers verliest doelpuntrijk duel tegen Wijhe
knop Witkampers pakt een punt tegen Eerbeekse Boys
knop Witkampers behaalt drie belangrijke punten

Financeconsult

 

 

FinanceConsult is, met een jonge uitstraling en toegewijde professionals, een regionale dienstverlener voor het midden- en kleinbedrijf op het gebied van accountancy, belastingadvies, bedrijfsadvisering en loonverwerking en -advies. Tevens zijn wij ook een dienstverlener voor de particulier voor fiscaliteit en advisering. De advisering is no-nonsense en informeel. We werken vanuit een klein deskundig team, waarbij kwaliteit en betrokkenheid bij de klant voorop staat.

 

Onze vestiging midden in Laren aan de Dorpsstraat 5 te Laren is kleinschalig en toegankelijk, waardoor u wordt ontvangen in een gemoedelijke sfeer.

 

Onder de noemer “ondernemersservice” bieden wij u alle jaarlijkse terugkerende werkzaamheden aan voor een vast bedrag per maand, kwartaal of jaar. Op basis van uw wensen presenteren wij u uw ondernemersservice op maat met een overzicht van kosten per maand, kwartaal of jaar. Dus geen uurtje-factuurtje en verrassingen achteraf, u bepaalt vooraf welke diensten wij voor u uitvoeren, voor welk bedrag en onder welke voorwaarden. Bereken meteen uw kosten op www.financeconsult.nl.

 

Uiteraard verzorgen wij ook advieswerk op financieel-economisch, fiscaal en bedrijfsmatig gebied. Hiervoor verwijzen wij graag naar de respectievelijke onderdelen op onze site!

 

FinanceConsult

Postbus 185

7245 AD  LOCHEM

T. 0573 - 432230

F. 0573 - 432231

E. info@financeconsult.nl

I. www.financeconsult.nl

Bezoekadres: Dorpsstraat 5, 7245 AK  LAREN (GLD)

 

FinanceConsult is clubicoon van de Witkampers en sponsort de shirts, tassen, warming-up shirts en trainingspakken van de B1.