Witkamp Wijnand dekorte Aarink Hissink Meutstege accon avm Langenbeargh Lalesse Slootsmid financeconsult
knop Pizzas bakken bij Bakker Wijnand
knop Witkampers 2 stelt klassebehoud veilig
knop Witkampers verliest maar is veilig

Financeconsult

 

 

FinanceConsult is, met een jonge uitstraling en toegewijde professionals, een regionale dienstverlener voor het midden- en kleinbedrijf op het gebied van accountancy, belastingadvies, bedrijfsadvisering en loonverwerking en -advies. Tevens zijn wij ook een dienstverlener voor de particulier voor fiscaliteit en advisering. De advisering is no-nonsense en informeel. We werken vanuit een klein deskundig team, waarbij kwaliteit en betrokkenheid bij de klant voorop staat.

 

Onze vestiging midden in Laren aan de Dorpsstraat 5 te Laren is kleinschalig en toegankelijk, waardoor u wordt ontvangen in een gemoedelijke sfeer.

 

Onder de noemer “ondernemersservice” bieden wij u alle jaarlijkse terugkerende werkzaamheden aan voor een vast bedrag per maand, kwartaal of jaar. Op basis van uw wensen presenteren wij u uw ondernemersservice op maat met een overzicht van kosten per maand, kwartaal of jaar. Dus geen uurtje-factuurtje en verrassingen achteraf, u bepaalt vooraf welke diensten wij voor u uitvoeren, voor welk bedrag en onder welke voorwaarden. Bereken meteen uw kosten op www.financeconsult.nl.

 

Uiteraard verzorgen wij ook advieswerk op financieel-economisch, fiscaal en bedrijfsmatig gebied. Hiervoor verwijzen wij graag naar de respectievelijke onderdelen op onze site!

 

FinanceConsult

Postbus 185

7245 AD  LOCHEM

T. 0573 - 432230

F. 0573 - 432231

E. info@financeconsult.nl

I. www.financeconsult.nl

Bezoekadres: Dorpsstraat 5, 7245 AK  LAREN (GLD)

 

FinanceConsult is clubicoon van de Witkampers en sponsort de shirts, tassen, warming-up shirts en trainingspakken van de B1.