Witkamp Wijnand dekorte Aarink Hissink Meutstege accon avm Langenbeargh Lalesse Slootsmid financeconsult
knop Pizzas bakken bij Bakker Wijnand
knop Witkampers 2 stelt klassebehoud veilig
knop Witkampers verliest maar is veilig

Slootsmid

 

Gevestigd in het Gelderse Laren; de plek waar het in het jaar 1827 allemaal begon. Nu, 182 jaar later , staat hier een modern dynamisch bedrijf.

Dealer van de tractormerken Massey Ferguson en Zetor en machinemerken Schuitemaker, Slootsmid, Vicon, Trioliet, Holoras, Fliegl en Gehl. Slootsmid Laren is gelegen aan de doorgaande weg van Laren naar Zutphen. Slootsmid Laren B.V. beschikt tevens over een afdeling Tuin & Park, met de dealermerken Husqvarna, Stiga en Wolf Garten.

Op het ruime, verharde terrein vindt men een keur aan landbouwmachines en tractoren. De gebouwen, bestaande uit een winkel met showroom, tuin- en parkmachines met eigen service werkplaats. Een ruim onderdelenmagazijn en een opslagloods. Daarnaast zijn er werkplaatsen voor tractoren en landbouwmachines. Verder beschikt Slootsmid Laren over een eigen BP - tractor - teststation.

 

Modern en klantgericht
Elke vestiging van Slootsmid beschikt over een modern ingerichte werkplaats met alle voorzieningen. Tevens staat Slootsmid voor een 24-uur service, waardoor een minimale stilstand van uw machine gerealiseerd kan worden. De goed geschoolde (service) monteurs, volgen door het gehele jaar cursussen, om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen. Zo kunnen zij u op ieder moment, te hulp staan!

 

Slootsmid Laren B.V.
Zutphenseweg 31
7245 NR  LAREN (gld)

Tel.nr.: 0573-401227
Fax.nr.: 0573-402131
E-mail: laren@slootsmid.nl 

www.slootsmid.nl