Witkamp Wijnand dekorte Aarink Hissink Meutstege accon avm Langenbeargh Lalesse Slootsmid financeconsult
knop Pizzas bakken bij Bakker Wijnand
knop Witkampers 2 stelt klassebehoud veilig
knop Witkampers verliest maar is veilig

Heerlijk avondje Vrienden van Witkampers

 

Op  vrijdagavond 1 december stond er een vergadering gepland van de “Vrienden van Witkampers.” Op de agenda stond onder andere een bestuurswisseling en een stemronde voor een nieuw te kiezen doel, waar de begunstigers aan bij willen dragen!

 

Na de koffie met gepaste decemberkoek, werd begonnen met een korte introductie van de voorzitter, waarin bekend werd dat de club al 112 ‘vrienden’ heeft (er is plek voor meer!!) en waarbij werd stilgestaan bij de activiteiten van het afgelopen jaar.

 

Een bestuurswisseling was hetgeen dat volgde. Na 8 jaar als actief bestuurslid heeft medeoprichter René Woestenenk aangegeven zijn taken te willen overdragen. Een mooi moment om met een nieuw persoon het bestuur weer frisse impulsen te geven! In Tiny Imenkamp hebben deze zeker kunnen vinden!

Een van de hoofdpunten was vervolgens de stemronde over het nieuw te kiezen doel. Hans heeft de 3 voorstellen, die vanaf de bestuurstafel binnen waren gekomen, bekend gemaakt. Vanuit het bestuur was voorzitter Martijn aanwezig om hierop een korte toelichting te geven. Daarna was er de gelegenheid om vragen te stellen, zodat iedereen uiteindelijk voor zichzelf een juiste keuze kon maken.

 

Na de pauze, waarin er tijd was voor een drankje, werd er de officiële stemming gehouden. Unaniem viel de keuze op de verbouw van de kantinekeuken. Het bestuur van de club heeft hier gevorderde plannen voor, en de bijdrage van ‘de vrienden’ voor onder andere de vervanging van de nodige keukenapparaten past hier uitstekend in.

 

Hiermee werd het officiële gedeelte afgesloten en konden we met het slotakkoord beginnen. Een verassingsspel was hetgeen dat klaarstond.

De ruim 60 aanwezige vrienden werden in acht willekeurige groepen verdeeld, en de kennis van Laorne is vervolgens getest in het spel “Ik hou van Laorne”. Het spel kende serieuze, fanatieke uitgevoerde opdrachten, afgewisseld met hilarische momenten. De winnaars werden in het eindspel bepaald en gingen huiswaarts met een erwtensoep-bon voor de decembermaand!

 

De avond werd onder het genot van een broodje bal en de nodige consumpties tegen middernacht afgesloten. Het bestuur kijkt terug op een geslaagde vergadering en gaat aan het werk met het gekozen doel en de voorbereidingen voor een volgende activiteit.

 

Sportieve groeten,

Bestuur Vrienden van Witkampers

 

Ps.: Nog geen vriend(in), en wel interesse? Meld je dan snel aan!!!