• Mededeling

  Opening nieuwe velden op 25 september 2021

  Opening nieuwe velden op 25 september 2021

  De officiële in gebruik name van de nieuwe velden gaat plaats vinden op zaterdag 25 september om half zeven ’s avonds. Ook worden er deze dag elftalfoto’s gemaakt met nieuwe shirts en sponsoren. Afsluitend is er gelegenheid om gezellig met je elftal wat te borrelen en iets te eten. Er is muziek aanwezig. Er worden open tenten geplaatst.

  Vanaf 16.00 uur wordt er begonnen met het maken van de foto’s van de basisschoolleerlingen. Om 17.00 uur spelen de JO8 en JO9 een wedstrijd tegen de moeders op veld 1. De andere elftallen komen daarna op de foto. Uitgangspunt is dat iedereen een half uur voor het fotomoment aanwezig is. De exacte tijden komen via de leiders.

  Om 18.30 uur is de officiële opening nieuwe velden op veld 2. Voorzitter Johan Ikink zal na een inleidend woord de daadwerkelijke opening overdragen aan de ereleden. Ook krijgen leden van alle elftallen een taak in het geheel.

  Daarna wordt er een wedstrijd gespeeld tussen het kampioenselftal van 2000 en het huidige 35+ team. Een 7 tegen 7 wedstrijd op het voorste deel van veld 2.

  Vervolgens gaat de prijsbepaling van de verloting van start. De robotmaaier gaat over veld 2 rijden en op twee momenten wordt de positie van de maaier bepaald. Deze is gekoppeld aan een lotnummer. De loten zijn vanaf vijf uur te koop.

  Een DJ zorgt voor gezellige muziek en de geplande eindtijd is rond 22.00 uur.


  Met sportieve groet namens de organisatie,
  Appie Bielderman