PROGRAMMA AANKOMEND WEEKEND:

Art Langeler bezoekt jubilerende ‘vrienden’

Op vrijdagavond 15 februari hebben de vrienden van Witkampers hun 10-jarig jubileum gevierd. Bij Witkamp stond deze avond een gezellig programma voor iedereen klaar.

Er werd afgetrapt met een korte vergadering waarin scheidend voorzitter Hans Oudenampsen de afgelopen 10 jaar evalueerde. De financieel zeer gezonde vrienden hebben de club Witkampers al voor meer dan €50.000 ondersteund met de door hen zelf gekozen doelen. Voorbeelden hiervan zijn de bestrating op het complex, de beregeningsinstallatie, zonnepanelen en de keukenapparatuur. Doel is en blijft altijd het ondersteunen van de club als geheel.

De stichting – welke op dit moment 114 begunstigers heeft – ondersteunde niet alleen de club, ook zij zelf hebben al meerdere gezellige en interessante avonden/middagen gehad, zoals wedstrijdbezoek, gastsprekers en theatervoorstellingen.

Interesse om nummer 115 te worden?? https://www.witkampers.nl/vrienden-van.html

Voorzitter Hans Oudenampsen
Tijdens de vergadering vond er ook een bestuurswisseling plaats. Hans is bestuurder van het eerste uur, heeft dus ook al veel betekend voor ‘de vrienden’. Carine Stegeman gaat vanaf heden plaatsnemen in het bestuur! De vergadering was unaniem voor! Hans nogmaals hartelijk dank en Carine veel succes!

Quiz
Deel 1 werd afgesloten met een cadeau voor iedereen en aansluitend een korte quiz. Elke begunstiger heeft een paraplu met het logo van ‘de vrienden’ ontvangen (of krijgt deze de aankomende tijd). Hiermee werd meteen de quiz paraplu-op of paraplu-neer gespeeld. Wie wist er het meest van de geschiedenis van de club, de vrienden én onze gastspreker Art Langeler. Winnaars Martin en Carine gingen er met de prijzen vandoor!

Art Langeler
Vervolgens was het de beurt aan onze gastspreker Art Langeler. Hij heeft al een mooie carrière achter de rug, en al veel gezien en meegemaakt.

De 1e directeur voetbalontwikkeling van de KNVB nam ons mee door zijn leven als voetballer, coach, mens, procesbeheerder en bestuurder. Het werd een interactieve avond met een zéér boeiend en interessant verhaal.

Een echte aanrader als gastspreker!!