Welkom bij VV Witkampers
De voetbalclub van Laren Gelderland
Matige derby beslist door prachtig afstandsschot
Lees meer
Voortvarend begin Witkampers in de 3e klasse
Lees meer
We gaan weer Jokeren en Klaverjassen!
Lees meer
 • Mededeling

  Uitgelicht: Vacature schrijver/redacteur thuisblaadje

  Vrijwilligers

  Zoals iedere vereniging kan ook onze club vv Witkampers niet zonder vrijwilligers.

  Natuurlijk heeft elk team een trainer en begeleider nodig, maar ook moet elke wedstrijd in goed banen geleid worden, meestal door een clubscheidsrechter. Daarnaast vragen de velden en technische installaties veel onderhoud, moet de kantine bemand worden, wordt er wekelijks schoongemaakt, worden er diverse activiteiten georganiseerd, wordt de website bijgehouden, wordt er door het wedstrijdsecretariaat achter de schermen veel werk verzet, moeten er sponsoren gezocht worden, etc.. Dit alles wordt aangestuurd door het bestuur en diverse commissies, ook weer bemand door vrijwilligers.

  Iedere week staan er veel mensen belangeloos klaar om al de genoemde taken zo goed mogelijk te vervullen. De ene is goed in het organiseren van activiteiten, de ander vindt het juist leuk om in de kantine te staan. Voor het begeleiden van de jeugd is er een aannamebeleid geformuleerd. Klik hier of op het document hiernaast voor het volledige artikel.

  Altijd kunnen we meer hulp goed gebruiken. Daarom een dringende oproep aan iedereen die onze voetbalvereniging een warm hart toedraagt zich aan te melden als vrijwilliger!

  Voetballende senioren leden die misschien tijd hebben om ook af en toe te helpen op andere gebieden of als team de afspraak maken om vanuit hun team wisselend spelers beschikbaar stellen om bijvoorbeeld een kantinedienst te draaien of te helpen bij andere zaken bij de club.

  Ouders van jeugdspelers, ook jullie hulp is nodig om al onze jeugd hun sport te laten beoefenen! Dit hoeft geen wekelijkse verplichting te zijn, maar geef aan of je hieraan mee wil helpen en hoeveel tijd je hieraan wil/kunt besteden. Er is altijd wel een vrijwilligerstaak te vinden die bij je past! Maar ook opa’s en oma’s, broers of zussen, wie weet willen zij ook wel hun steentje bijdragen, vraag het ze eens.

  Nogmaals, een vrijwilliger is goud waard!

  Maar het geeft je ook zoveel terug, de contacten met alle mensen die je hier tegenkomt, de waardering voor wat je doet en de wetenschap dat je samen met alle vrijwilligers deze mooie club, een groeiende en bloeiende vereniging waar sportiviteit en clubgeest voorop staan, mogelijk maakt door je hulp op welke manier dan ook.

  Voor vragen of meer informatie mail naar facilitair@witkampers.nl
  of via 06 - 10 01 16 88 (Mariska Keppels)

  We hopen op een positieve reactie van jullie!!


  Vriendelijke groet,
  VV Witkampers