Witkampers begint goed aan het nieuwe seizoen
Lees meer
Witkampers VR2 -V&LVR1
Lees meer
Welkom bij VV Witkampers
De voetbalclub van Laren Gelderland
Pupillen beginnen te trainen op de nieuwe velden
Lees meer
Protocol Corona
v.v. Witkampers protocol corona (COVID-19) Lees meer
 • Mededeling

  Uitslag van de 2e trekking van de 12e man verloting

  Vrijwilligers

  Zoals iedere vereniging kan ook onze club vv Witkampers niet zonder vrijwilligers.

  Iedere week staan er veel vrijwilligers klaar om de leden te trainen/begeleiden tijdens hun favoriete sport “Voetballen”. Toch komen we wekelijks ook nog veel mensen te kort om alles goed in te kunnen vullen. Hierbij kunnen we de hulp van meer vrijwilligers heel goed gebruiken.

  Hierbij een dringende oproep aan iedereen die onze voetbalvereniging een warm hart toedraagt zich aan te melden als vrijwilliger!

  Voetballende senioren leden die misschien tijd hebben om ook af en toe te helpen op andere gebieden of als team de afspraak maken om vanuit hun team wisselend spelers beschikbaar stellen om bijvoorbeeld een kantinedienst te draaien of te helpen bij andere zaken bij de club.

  Ouders van jeugdspelers, ook jullie hulp is nodig om al onze jeugd hun sport te laten beoefenen! Dit hoeft geen wekelijkse verplichting te zijn, maar geef aan of je hieraan mee wil helpen en hoeveel tijd je hieraan wil/kunt besteden. Er is altijd wel een vrijwilligerstaak te vinden die bij je past! Maar ook opa’s en oma’s, broers of zussen, wie weet willen zij ook wel hun steentje bijdragen, vraag het ze eens.

  Nogmaals een vrijwilliger is goud waard!

  Maar het geeft je ook zoveel terug, de contacten met alle mensen die je hier tegenkomt, de waardering voor wat je doet en de wetenschap dat je samen met alle vrijwilligers deze mooie club, een groeiende en bloeiende vereniging waar sportiviteit en clubgeest voorop staan, mogelijk maakt door je hulp op welke manier dan ook.

  Voor vragen of meer informatie mail naar facilitair@witkampers.nl
  of via 06 - 10 01 16 88 (Mariska Keppels)

  Heel graag hopen we op een reactie van jullie!!


  Vriendelijke groet,
  VV Witkampers