PROGRAMMA AANKOMEND WEEKEND:

Feestavond voor het 2e na winst bij de beker

Hallo allemaal,

Wij van het 2e heren elftal hebben zaterdagmiddag 22 dec een bekerwedstrijd gespeeld tegen Dos ’37 2. Dit was op de dag van de jaarlijkse feestavond, die wij als elftal moesten organiseren.

’s Morgens om 11.30 uur hebben we ons verzameld bij onze sponsor ’t Langenbaergh. Hier hebben we eerst geluncht. Deze lunch werd aangeboden door ’t Langenbaergh. Super bedankt hiervoor! 

Om 12.45 uur zijn we richting het sportcomplex vertrokken, waar we om 14.00 uur de wedstrijd speelden. Dos, dat een klasse hoger speelt dan ons doet het redelijk goed in de competitie. Een hele kluif zou dat dus worden. Onze leider mocht ook aantreden, doordat er iemand uitviel met een blessure.

We zouden wat behoudender gaan voetballen. Dit pakte redelijk goed uit, we kregen ook kansen en gaven erg weinig weg. Zij hadden ook moeite om het spel te maken. Het was een vrij jonge ploeg, met een aantal behendige spelers. De ruststand was 0-0. Na 15 minuten in de 2e helft hebben we 3 wissels gebracht. Dit gaf ons nog een extra boost en we kwamen op 1-0. Uit een schitterende vrije trap van Robin kon Rowan heerlijk binnen koppen. De 2-0 kwam door een snelle rush van onze leider Ruud over rechts, die de bal strak voor de goal bracht. Deze werd netjes afgerond door Roel. De 3-0 kwam door een goede dribbel van Bryan (die geen strobreed in de weg werd gelegd). Hij legde de bal breed op spits Joren die de bal rustig binnenschoof. Dit was ook de eindstand. Een mooie teamprestatie!

Een mooi begin dus van deze feestelijke dag. Terug bij ’t Langenbaergh kregen we een heerlijk stamppotbuffet  en werden we geschminkt door Bea en Erica als….smurfen.

Rond 19.00 uur zijn we naar Witkamp gegaan, waar de lotenverkoop geregeld moest worden. Vele mooie prijzen werden deze avond verloot, aangeboden door de verschillende sponsoren van de Witkampers. Joost  mocht de verloting aan elkaar praten, wat je rustig aan hem over kan laten. Chapeau!

De feestavond werd begeleid door de Millennium Showband, die dat voortreffelijk deden. Ook een compliment aan alle teams die zich zo geweldig hadden verkleed!

Al met al op alle fronten een geweldige dag en een mooie afsluiting van de eerste competitiehelft, die we als 3e eindigen.

We wensen iedereen fijne feestdagen en een sportief 2019!