PROGRAMMA AANKOMEND WEEKEND:

Geslaagd Witkampers Meutstege toernooi

Afgelopen zaterdag is op het Leussinkpark onder ideale weersomstandigheden het 12e Witkampers Meutstege Toernooi georganiseerd.

Dit toernooi is bedoeld voor de nieuwe  selecties voor het seizoen 2019-2020. Voor de meeste clubs was dit een mooie mogelijkheid om de definitieve selecties te gaan bepalen. Er werd deelgenomen met selecties van ABS, VV Holten, Sp Markelo, VV Vorden, Twenthe Goor en Witkampers. De meeste teams gaan 1e klasse spelen en de teams waren goed aan elkaar gewaagd. Er werd over het algemeen goed voetbal gespeeld met mooie combinaties en dito doelpunten.

Interessant waren vooral de verrichtingen van de Witkampers-teams.  Bij de JO15 van de Witkampers werd goed gecombineerd en overwegend opgebouwd van achter uit. Dit was mooi om te zien en beloofd veel goeds voor het nieuwe seizoen. De JO17 van de Witkampers herbergt veel individuele kwaliteiten met veel scorend vermogen. Vooral de laatste 2 wedstrijden tegen Holten en ABS waren van een hoog nivo met mooie doelpunten.

Aan scorend vermogen ontbrak het niet  bij de Witkampers want topscorer bij de JO15-teams werd Jens van den Berg met 3 doelpunten en bij de JO17-teams Sem Pardijs met 4 doelpunten.

 

De eindstanden waren:

JO15

1. VV Vorden         

2. Witkampers        

3. ABS                    

4. Sp Markelo        

 

JO17

1. Twenthe Goor

2. Witkampers

3. Sp Markelo                   

4. VV Holten

5. ABS


Het blijkt wel weer dat een toernooi op het eind van het jaar voor nieuwe selecties een mooie formule is.

Al met al een hele geslaagde dag en iedereen bedankt die het mogelijk hebben gemaakt.

 

De toernooicommissie