PROGRAMMA AANKOMEND WEEKEND:

Jeroen van der Tol komend seizoen hoofdtrainer Witkampers 1

Laren (Gld), 21-12-2018
Met trots kan het bestuur mededelen dat vanaf het komende seizoen 2019-2020 Jeroen van der Tol onze hoofdtrainer zal zijn, als opvolger van Gerrit Brouwer.
Na een uitgebreide sollicitatieprocedure hebben bestuur en spelers/staf van het 1e team besloten om met Jeroen in zee te gaan.

Jeroen is in het bezit van het diploma UEFA-B en heeft ruime ervaring opgedaan bij FC Zutphen als assistent-trainer en daarna bij SC Brummen en SC Eefde als hoofdtrainer.
Het bestuur is van mening dat Jeroen goed past bij de cultuur van de club en zien in hem een jonge en ambitieuze trainer.

“Jeroen heeft in de sollicitatiegesprekken duidelijk aangegeven welke richting hij op wil en heeft een duidelijke visie op de verdere ontwikkeling van onze selectie-elftallen, maar ook betreffende onze jeugdelftallen. Wij denken dat Jeroen, in goed overleg met de trainer 2e-selectie en de trainer A-jeugd, goede mogelijkheden zal bieden om deze elftallen naar een hoger plan te brengen.”
Aldus Johan Ikink, kersverse voorzitter van vv Witkampers.

Jeroen van der Tol: “Witkampers is op mij overgekomen als een club met een helder beleid en een duidelijke structuur binnen haar vereniging. De cultuur en ambitie die de club uitstraalt past bij mij als trainer.

De gesprekken die ik met bestuur, begeleiding en spelers heb gevoerd gaven direct een goed gevoel.

Ik ben dan ook blij dat ik komend voetbalseizoen hoofdtrainer van Witkampers mag zijn en zie veel potentie binnen de vereniging. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking.”

VV Witkampers wenst Jeroen vanaf het nieuwe seizoen veel succes als hoofdtrainer.