• Mededeling

  Nieuwe functie binnen Witkampers 

  De jeugd mag het veld weer op om te trainen

  Na een lange tijd kwam dan het verlossende bericht dat de jeugd weer mag gaan trainen. De jeugd van 12 jaar en jonger mogen weer lekker samen het veld op en de oudere jeugd met de 1 ½ meter afstand mogen ook weer trainen. Dus voor de club tijd voor actie. Nadat de KNVB en de gemeente Lochem de richtlijnen hadden aangegeven kon er afgelopen zaterdag weer gestart worden met de trainingen.

  Adne Holmer heeft deze klus op zich genomen en heeft hiervoor samen met hoofdtrainers, trainers en leiders, terreincommissie en de jeugdcommissie een mooi plan gemaakt. Er is een schema gemaakt voor de trainingen, het brengen en halen van de kinderen en er staan borden bij het complex om alles duidelijk te maken en in goede banen te leiden. Een hele klus, maar de 1e training “nieuwe stijl” verliep afgelopen zaterdag zeer goed.

  Hoe mooi was het te zien dat vanaf de allerkleinsten tot oudere jeugd iedereen er weer zin aan had om te gaan trainen. Vol energie het veld op en doodmoe het veld weer af (aan de conditie moet zeker weer gewerkt worden). Zo zie je maar weer, sport is goed! Voor jezelf, voor de contacten onderling en ook is het mooi dat de Witkampers dit weer mag verzorgen.

  Wil je graag een training bijwonen en je bent nog geen lid van de Witkampers dan kan dit natuurlijk geheel vrijblijvend. Wel graag even melden dat je mee gaat trainen, je kunt je aanmelden bij adne_holmer@hotmail.com.

  Vanaf deze week gaan de trainingen weer van start volgens het schema wat gemaakt is, zodat we aan alle richtlijnen die voor ons van belang zijn kunnen voldoen.

  Bedankt ieder (leden, vrijwilligers, ouders) voor alle medewerking en zo fijn dat we weer kunnen doen wat we graag willen, gewoon lekker voetballen!

  Klik hiernaast, of afhankelijk van uw browser hieronder, om de informatie over de aanrijroute en de diverse protocollen te bekijken.