• Derby VV Witkampers - SP Lochem verplaatst naar zaterdag 23 april!

  Overleg tussen SP Lochem en VV Witkampers heeft er toe geleid dat de aanstaande derby tussen de twee ploegen wordt verplaatst naar zaterdag 23 april a.s. in plaats van de eerder vastgestelde zondag 24 april.
  De wedstrijd vangt aan op 17.00 uur op het Leussinkpark.

  Beide verenigingen denken dat een verplaatsing naar de zaterdag nog meer bezoekers kan opleveren en dus sfeer verhogend gaat werken. Daarbij organiseert VV Witkampers er een klein programma omheen. Natuurlijk laten de beide supportersgroepen van beide verenigingen zich weer goed horen. Verder zal er wat amusement na de wedstrijd zijn en wordt er natuurlijk aan de inwendige mens gedacht. De tent achter de villa tussen de twee velden zal weer opgezet worden en vanuit deze tent zal er muziek verzorgd worden.
  Omstreeks 23.00 uur denken we dan alles af te sluiten.

  We hopen op een mooie wedstrijd nu Witkampers vol meestrijdt om de koppositie in de 3e klasse B en SP Lochem de laatste tijd ook weer laat zien wat winnen is. Het zal een spannend duel worden met hopelijk na afloop wederom een goede sfeer tussen de Larenaren en de Lochemse bezoekers.

  We begroeten u graag op het Leussinkpark op zaterdag 23 april a.s. om 17.00 uur!