Welkom bij VV Witkampers
De voetbalclub van Laren Gelderland
Matige derby beslist door prachtig afstandsschot
Lees meer
Voortvarend begin Witkampers in de 3e klasse
Lees meer
We gaan weer Jokeren en Klaverjassen!
Lees meer
 • Mededeling

  Uitgelicht: Vacature schrijver/redacteur thuisblaadje

  EHBO op zondagmorgen bij vv Witkampers

  EHBO

  Op zondagmorgen zie je ze wel lopen, de heren en dames in hun lichtblauwe polo en/of vest, de mensen van de EHBO vereniging Laren. Zij zijn de eerst aangewezen personen die eerste hulp kunnen verlenen als het op het veld toch eens misgaat en er iemand geblesseerd raakt. Ze plakken een pleister of leggen een verbandje aan. Ze geven een advies om die dikke enkel te koelen en helpen je verder als je toch onverhoopt naar het ziekenhuis moet, omdat de blessure toch net wat zwaarder is.

  De vrijwilligers van de EHBO zijn er, maar gelukkig niet altijd nodig. Het is echter wel een geruststellende gedachte dat ze er zijn. Op dit moment is er een kleine groep van EHBO’ers die om de zoveel weken op zondag aanwezig is. Het is echter soms wel eens een probleem om de bezetting rond te krijgen. De EHBO vereniging Laren is niet zo’n grote vereniging en er zijn best wel veel evenementen in en rond Laren waar EHBO’ers gewenst zijn. Dan zijn ook nog de meeste evenementen in het weekend, wanneer ook wordt verwacht dat er een EHBO’er bij Witkampers aanwezig is.

  We zouden graag zien dat het groepje wat op de zondagmorgen dienst draait op de club wat groter zou worden. Als er mensen zijn die een EHBO diploma hebben, maar geen lid zijn van de vereniging in Laren, dan kun je ook meedraaien in deze groep. Misschien vind je het wel leuk om op zondag te posten, maar heb je geen EHBO diploma, dan is er een mogelijkheid om een cursus te volgen.

  Denk je na het lezen van het bovenstaande, ja dat lijkt mij wel wat of wil je wat meer informatie, schiet dan Dinand Wichers aan. Hij kan je dan wat meer info geven hoe een en ander loopt. Het zou mooi zijn dat we ook in de toekomst voldoende EHBO’ers hebben die voor een stukje veiligheid zorgen op en rond het voetbalveld!


  Dinand Wichers

  Email: dinandwichers@kpnmail.nl
  Telefoon: 06 - 20745017