• Mededeling

  Witkampers zoekt verzorger/sportmasseur

  Gedenkwaardige afsluiting van een gedenkwaardig seizoen

  Zaterdagavond 2 juli Witkampers Laren


  Een avond waarop uiterste emoties elkaar afwisselden, eerst de benefietwedstrijd voor Daan Rekers met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de stichting stophersentumoren.nl. De alleszeggende stilte voorafgaand en tijdens het welkomstwoord, de traan na de 30 seconden stilte gevolgd door 1 minuut applaus, samen het motto van Daan vertegenwoordigend.

  ‘je moet het leven nemen zoals het is’  Dan is een uitslag van een wedstrijd absolute bijzaak, een duidelijke overwinning voor verbroedering binnen de sport. Door mensen van Sportclub Lochem mooi verwoord na afloop, als je een uitnodiging krijgt voor een wedstrijd als deze dan denk je niet na, dan ga je gewoon. Veel van de spelers uit Lochem op de fiets trouwens, want na de wedstrijd was er een feest, iets waar Daan ook enorm van kon genieten.

  Reden voor een feest was er zeker, allereerst omdat de opbrengst van de benefietwedstrijd alles overtrof. Er stond voorafgaand aan de avond al ruim 8 duizend op de teller, maar met de inzameling rondom de wedstrijd, de verloting en veiling gaat het totaal nu over de 14 duizend euro. Fantastisch teamwork!

  Een sportieve reden was er na het telefoontje van de KNVB op vrijdag ook. Heren 1 mag zich 2e klasser noemen aangezien de resterende 2 minuten van de finale tegen Doetinchem niet hoeven te worden uitgespeeld en de eindstand daarmee in het voordeel van de Witkampers op 3-2 beslist. Tel daar het kampioenschap van Heren 2 en een mooi sportief jaar over de hele linie bij op en het fundament is gelegd vwb het voetballende deel van v.v. Witkampers.

  Een fundament dat niet lang stand zou kunnen houden zonder de inzet en bijdrage van de vele vrijwilligers, supporters en natuurlijk sponsoren. Allen waren uitgenodigd voor deze bijzondere avond.
  En dat werd het, met en zonder DJ, na bekend maken van de uitslag draaide Igmar Felecia die de avond afsloot, het lievelingslied van Daan. ‘Het is Een nacht’ van Guus Meeuwis en dat werd luidkeels en arm in arm gebroederlijk door de hele tent meegezongen. Een gevoel dat je niet snel vergeet.
  In het vervolg van de tekst van dit lied komt nog, die word bezongen in het mooiste lied.

  Wie, toen de DJs al aan het opruimen waren op verzoek het mooiste liedje zong zullen we nooit weten. En daar ging het ook niet om, het was een fantastische afsluiting van een even fantastische avond.

  We danken iedereen die daaraan meegewerkt heeft en wensen allen een mooie vakantie toe.

  Tot volgend seizoen!

  Bestuur v.v. Witkampers