• Mededeling

  Uitslag van de 2e trekking van de 12e man verloting

  Het gras weer groener

  5 Juli was de laatste dag dat teams gebruik konden maken van veld 3. Ook dat veld gaat nu de behandeling en rust krijgen ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Hoewel dit ver weg klinkt begint het 1e alweer op 9 augustus met trainen. We starten zoals we geëindigd zijn, namelijk nog even zonder kleedkamers en kantine, zodat alles midden augustus een grondige spoel- en schoonmaakbeurt kan ondergaan. Ingebruikname zal nader worden gecommuniceerd.

  Vanwaar deze titel?
  Niet alleen de (nieuwe) velden zijn weer groener, maar door de laatste kabinetsmaatregelen kunnen we het verenigingsleven ook bij de Witkampers weer in beweging zetten. De nieuwe velden zullen de noodzakelijke tijd krijgen om echt klaar te zijn voor wedstrijden en training, te beginnen met de jongste teams om de belasting niet meteen te groot te maken.

  Op moment van schrijven liggen veld 2 en 5 er al prachtig bij. Totaalplaatje veld 2 wordt een fantastisch visitekaartje, mede dankzij inzet van een groot aantal fantastische vrijwilligers, zie ook de mooie plaatjes elders op deze website. Met de extra (noodzakelijke) kers op de taart, het toegekende bedrag van de gemeente leek het gras meteen nog groener en ook het glas weer halfvol. Nog steeds alle hens aan dek vwb het financiële plaatje. Deze stap werd niet voor niets gezet, pure noodzaak. Maar we mogen weer vooruit kijken naar een fantastisch seizoen en verder. Bloeiende jeugdsectie, 3 dames teams, mede dankzij mooie samenwerking met Klein Dochteren. Met de nodige inspanning en nog wat gaten hier en daar ook weer een geweldig kader rondom de teams. Kijk alleen al naar onder andere Mannen 1; 2; 3; JO19-1 alsmede de verzorging. En er gebeurt nog zoveel meer op en rond de velden die mooie nieuwe ervaringen mogelijk gaan maken. Kortom niet stil gezeten met z’n allen, mogen we trots op zijn. De roep om vrijwilligers, ik noem onder andere de kantine en scheidsrechters, blijft onverminderd hoog, alsjeblieft help ons en meld je aan.

  Ook als bestuur zijn we blij dat we ons weer meer bezig kunnen houden met voetbal en de voorbereidingen voor volgend seizoen zodat de competities weer kunnen starten. Nog steeds geldt de 1,5m natuurlijk, daar zal facilitair de kantine en het terras op gaan inrichten. Aan jullie het dringende verzoek om die inrichting ook zo te laten en je aan het protocol en de richtlijnen in de kantine en op het terras te houden, zodat we straks alles verantwoord kunnen laten verlopen.

  Inmiddels staat de vakantieperiode voor de deur. Voor veel mensen zal deze vakantie wat anders worden ingevuld dan normaal. Niet, minder of korter, naar het binnen- of buitenland en misschien wel ‘gewoon’ een keer thuisblijven. Daarna kan het dan wel echt weer beginnen! (Oefen)wedstrijden met echte tegenstanders, hoe zal dat zijn?

  Rest mij een ieder een gezonde, veilige en fantastische vakantie te wensen en tot snel op die prachtige velden!


  Groet namens het gehele bestuur,

  René Jansen
  Vice voorzitter