Welkom bij VV Witkampers
De voetbalclub van Laren Gelderland
Witkampers JO 10-2 – Markelo JO 10-3G Helaas verloren ondanks het weergaloze spel!
Lees meer
Witkampers houdt opnieuw de nul en blijft punten pakken
Lees meer
Witkampers Vrouwen 1 genomineerd!
Lees meer
Vrouwen 1 ook na de winterstop op winst
Bavel VR1 - Witkampers VR1 1-3 Lees meer
 • Jan Henk Wink doet komend jaar een stapje terug

  Na een lange periode als trainer binnen de club, waarvan de laatste 10 jaar als trainer van heren 3, stopt Jan Henk Wink aan het einde van het seizoen.

  Na 10 jaar wordt het tijd voor een opvolger vindt Jan Henk. Volgend seizoen blijft Wink wel betrokken bij het 3e elftal als één van de grensrechters. Het team, de technische commissie en het bestuur vinden deze keuze begrijpelijk, maar wel jammer. Ook Jan Henk moet regelmatig spelers delen met overige teams, daarbij stelt hij zich dienstbaar op. Rustig blijven en denken in het belang van de vereniging is waar hij voor staat. ‘De jongens willen gewoon lekker een potje voetballen’ heeft Jan Henk zich regelmatig laten ontvallen. Een mooie gedachte die recht doet aan het spelletje.

  Enkele jaren geleden promoveerde Jan Henk met het 3e elftal naar de 3e klasse, waar ze vervolgens stabiel presteerden. Op dit moment bezetten ze de 9e plek, waarbij er na een valse start, de weken voor de winterstop punten vergaard worden.

  We wensen Jan Henk een mooi slot van de competitie toe en zijn blij dat hij actief betrokken blijft binnen onze prachtige club!

  In de komende periode gaat de technische commissie op zoek naar een geschikte opvolger voor Jan Henk als trainer van het 3e elftal.


  Lees ook: Jan Brummelman stopt als trainer van heren 2