Welkom bij VV Witkampers
De voetbalclub van Laren Gelderland
Geslaagd voor KNVB Juniorentrainer!
8 leden vv Witkampers geslaagd voor KNVB Juniorentrainer cursus Lees meer
Witkampers blijft koel in wedstrijd met open einde
Witkampers - vv Doetinchem (1-2) 2-2 , na 119 minuten bij 3-2 gestaakt Lees meer
Bereid je voor op het Witkampers Clubfeest
Lees meer
Zaterdag 2 juli 2022: Seizoensafsluiting
Benefietwedstrijd Daan Rekers en clubfeest afsluiting seizoen Lees meer
De Witkampersvrouwen houden een goed gevoel over van deze wedstrijd
Witkampers Vr1 - FC Berghuizen Vr1 Lees meer
 • Mededeling

  Teamindeling Jeugd 2021-2022

  Jan Kolk interne scout jeugd Witkampers

  Wij zijn blij dat wij Jan Kolk bereid hebben gevonden om op de zaterdagochtenden te gaan scouten bij de jongste jeugd van de Witkampers. Het gaat dan vooral om de JO8 t/m de JO11. Doel is om te kijken of de kinderen op hun juiste niveau spelen of gaan spelen komend jaar. Het is voor een kind niet leuk om te laag ingedeeld te zijn maar andersom geld natuurlijk ook, het kind moet ook niet te hoog ingedeeld zijn.

  Bij de JO8 passen wij nog geen selectie toe, bij de JO9 gedeeltelijk en vanaf de JO10 gaan wij op sterkte indelen al houden wij natuurlijk nog wel het sociale aspect in de gaten.

  Jan Kolk is bij velen binnen de Witkampers geen onbekende. Hij is vroeger eerst jaren trainer geweest van de Witkampers D1 en af en toe de C1. In deze hoedanigheid maakte hij ook deel uit van het jeugdbestuur en 6 jaar hoofdbestuur als afgevaardigde van de jeugd. Daarna is hij overgestapt naar de KNVB en daar is hij 20 jaar scout geweest. Hij keek vooral bij de D-jeugd omdat de KNVB vanaf die leeftijd regioselectie teams samenstelde. Bekende namen die “gescout” zijn door Jan zijn o.a. Sander Kok, Timo Haverkamp en Jur Wilgenhof. Jan is dus een ervaren scout en weet goed waar hij naar moet kijken. Fijn dat hij dit voor de Witkampers wil gaan doen!

  Alex Arkink
  Technische Commissie Jeugd