• Mededeling

  Indelingen A-categorie bekend gemaakt

  Teamfoto's maken

  Anders dan vorig seizoen willen we dit seizoen van alle teams een nieuwe teamfoto maken. Willemien Klein Velderman, Marleen Buitink en Anne Beumer zijn bereid gevonden te helpen om van elk team een professionele foto te maken. Alle teams zijn ingepland om een teamfoto te maken. De teamfoto’s zullen zoveel mogelijk met dezelfde achtergrond worden gemaakt en natuurlijk in het Witkampers tenue.


   
  Fotodagen maken teamfoto’s ( zie planning ):

  •    Zaterdag 21 september
  •    Zondag 22 september
  •    Zaterdag 28 september
  •    Zondag 29 september


  Belangrijk: Privacywet (AVG)
  Gezien de wijziging in de privacywet (AVG) moet je als lid goedkeuring geven dat jij op de teamfoto wilt staan. Wil jij niet op de teamfoto, geef dit door aan jouw leider. Voordat de foto wordt gemaakt vragen wij ter plaatse goedkeuring. Meer informatie lees je in ons Privacy Statement.

  _________________________________________________________________________________________________

  Q/A

  Wanneer kun je een teamfoto laten maken?
  De teamfoto’s worden gemaakt op de daarvoor geplande fotodagen. Ieder team is ingepland ( zie planning ). Bij extreme regen of anderszins ongeschikt foto-weer zal er een nieuwe datum worden gepland.

  Waar worden de teamfoto’s gemaakt?
  Op het complex van VV Witkampers met zoveel mogelijk dezelfde achtergrond en natuurlijk in Witkampers tenue. Voorstellocatie is rand veld 2, richting veld 3 in de buurt van het bruggetje.

  Waar kan je de gemaakte foto’s vinden?
  De teamfoto’s worden gepubliceerd op de website bij het betreffende team.

  Kan de teamfoto afgedrukt worden?
  De foto die op de website komt te staan is niet geschikt om af te drukken. Wil je graag de originele foto ontvangen, stuur dan een e-mail naar: communicatie@witkampers.nl
  Deze foto is wel geschikt om af te laten drukken, maar wel vragen wij nadrukkelijk gezien de privacywet om de foto niet zonder toestemming van alle spelers en leiders te delen via social media.


  Opmerking:
  De teamfoto’s blijven in eigendom van VV Witkampers en worden niet aan derden verstrekt.