• Mededeling

  Nieuwe promotievideo Speciaal Voetbal

  Scoor een WITKAMPERS deurmat

  Voetbal jij bij de Witkampers in Laren of ben je de grootste fan van deze club? Dan mag deze mooie deurmat zeker niet ontbreken bij je voordeur! Begin december krijgt Intratuin een leuk nieuw artikel binnen: namelijk een echte Witkampers Laren deurmat. De deurmat heeft een afmeting van 75 x 45 cm en kost slechts 12,99. Voor elke verkochte mat sponsort Intratuin 5,- euro aan de vereniging, die dit zeker in deze tijd goed kan gebruiken. Win-win!

  De mat is voorzien van het logo van voetbalvereniging Witkampers Laren. Intratuin krijgt een beperkt aantal deurmatten binnen en daarom bieden ze je de mogelijkheid om deze nu alvast te reserveren. Vul hiervoor via onderstaande link het formulier in. TIP: Ook een leuk cadeau voor de feestdagen!

  LET OP: Je reservering is pas definitief als je een bevestigingsmail hebt ontvangen. (Deze kan ook in je spambox terecht komen dus houd ook deze goed in de gaten). Intratuin neemt contact met je op zodra de matten binnen zijn. De matten zijn dan af te halen bij Intratuin Lochem.

  Klik hier voor het aanmeldingsformulier