• Mededeling

  Teamindeling Jeugd 2021-2022

  Zaterdag 2 juli benefietwedstrijd Daan Rekers en clubfeest afsluiting seizoen

  Aan het einde van het lopende seizoen organiseert de vereniging op zaterdag 2 juli een afsluitend clubfeest op het Leussinkpark voorafgaand door een benefietwedstrijd voor Daan Rekers.

  Benefietwedstrijd Daan Rekers
  In overleg met de vriendengroep rondom Daan Rekers organiseert de vereniging op 2 juli op het Leussinkpark een benefietwedstrijd voor Daan Rekers.
  De opbrengst van deze wedstrijd zal geheel ten goede komen aan de stichting Stop Hersentumoren (www.stophet.nl), waar tijdens de wedstrijd uitgebreide informatie zal worden gegeven en er tevens de mogelijkheid er is om te doneren aan deze Stichting tijdens de wedstrijd.
  De wedstrijd zal gaan tussen het jong onder 19 elftal van vorig seizoen, waarvan Daan deel uitmaakte, en het huidige jong onder 19 elftal van SC Lochem.
  Wij danken SC Lochem voor de medewerking aan deze wedstrijd.
  De wedstrijd begint om 19.00 uur en zal 2x een half uur duren.
  Wij hopen op veel bezoekers ter nagedachtenis aan Daan.

  Afsluitend radio 538-feest op het Leussinkpark
  Na afloop van de wedstrijd zal er een afsluitend clubfeest op het Leussinkpark gehouden worden.
  Een bekende DJ van radio 538 zal de muziek verzorgen in een grote tent.
  Aanvang zal om en nabij 20.00 – 20.15 uur zijn en duurt tot 24.00 uur.
  Genoemd feest is ondermeer een initiatief van betaalprovider Splitt (www.splitt.nl), de betaalapp voor groepen en wordt door hun aangeboden aan de club.
  Vanuit het bestuur zien we dit als een alternatief voor de gecancelde Witkampersfeesten bij Witkamp en de eveneens gecancelde Nieuwjaarsrecepties i.v.m. de Coronacrisis.
  Betaling van de consumpties, snacks etc. tijdens dit evenement kan alleen geschieden via de betaalapp. van Splitt waartoe binnen de tent een paar betaalterminals geplaatst zullen worden.
  Nadere instructie over hoe dit allemaal werkt is te verkrijgen via de website van Splitt. Later zal via onze site nog uitgebreide uitleg volgen.
  Wij hopen dat veel leden dit clubfeest bezoeken om er een mooie seizoen afsluiter van te maken.

  Vrijwilligersavond
  Het bestuur wil graag de jaarlijkse vrijwilligersavond integreren in dit feest en daarom worden alle vrijwilligers ook van harte uitgenodigd om te komen.
  Uiteraard zal het bestuur/organiserend comité zorgen voor de nodige consumpties en versnaperingen voor de vrijwilligers. De vrijwilligers maken dus wat dit betreft geen gebruik van de betaling via Splitt.
  Dus alle vrijwilligers zijn hierbij nogmaals van harte uitgenodigd om naar deze avond te komen.

  Sponsoravond
  De sponsorcommissie maakt graag van de gelegenheid om de sponsoren van onze club ook uit te nodigen.
  Zij zullen binnenkort daartoe een uitnodiging per mail ontvangen.
  Het bestuur/organiserend comité zal ervoor zorgen dat het de sponsoren ook aan niets zal ontbreken dus we hopen dat veel sponsoren gebruik zullen maken van deze uitnodiging.
  Daarbij laten wij als bestuur hierdoor nogmaals onze erkentelijkheid blijken aan onze geweldige sponsoren.
  Wij hopen op een mooie opkomst van de sponsoren.

  De bestuursleden en organiserende mensen zullen deze avond achter de tap en achter de vleespan staan en hopen dat niemand iets tekort komt op deze avond.
  Al met al een mooie afsluiting van het seizoen 2021-2022 (en wie weet heeft het 1e mannenteam ook nog een verassing in petto door te promoveren naar de 2e klasse) en hopen op een mooi vervolg in het komende seizoen.


  Bestuur vv Witkampers, juni 2022