Witkampers begint goed aan het nieuwe seizoen
Lees meer
Witkampers VR2 -V&LVR1
Lees meer
Welkom bij VV Witkampers
De voetbalclub van Laren Gelderland
Pupillen beginnen te trainen op de nieuwe velden
Lees meer
Protocol Corona
v.v. Witkampers protocol corona (COVID-19) Lees meer
 • Mededeling

  Uitslag van de 2e trekking van de 12e man verloting

  Speciaal voetballers maken debuut bij Go Ahead Eagles

  Waar veel getalenteerde voetballers van dromen wordt voor drie leden van het Speciaal Voetbal team van Witkampers werkelijkheid. Jorn Woestenenk, Björn Nieuwenhuis en Toine Eefting gaan spelen voor Go Ahead Eagles.

  Vorig jaar is de Bijzondere Eredivisie van start gegaan. Dit is een competitie in toernooivorm waaraan de volgende clubs deelnemen: Ajax, ADO Den Haag, VVV Venlo, Excelsior, FC Emmen, SC Heerenveen, FC Utrecht, De Graafschap, FC Groningen en Heracles. Vanaf dit seizoen speelt ook Go Ahead Eagles mee in deze Bijzondere Eredivisie.

  Samen met Go Ahead hebben vier clubs: Colmschate, RDC, AZC en Witkampers de handen ineen geslagen en dit team geselecteerd uit spelers van de G teams van deze clubs.

  Jorn, Björn en Toine zijn erg enthousiast en gaan genieten van dit avontuur, maar blijven natuurlijk ook trainen en spelen bij Witkampers. Na een fotosessie bij de Adelaarshorst en een eerste training werd zondag 13 september de eerste wedstrijd gespeeld tegen De Graafschap. Het team van Go Ahead Eagles bleek met 8-2 een maatje te groot voor de Superboeren, al was de uitslag voor beide partijen minder belangrijk dan het plezier en het enthousiasme wat er van beide kanten vanaf spatte!

  Op zondag 27 september begint de Bijzondere Eredivisie officieel voor deze spelers. Ze beginnen met een toernooidag in Amsterdam bij Ajax op De Toekomst. We zullen ook op de site van de Witkampers af en toe een update geven over de belevenissen van onze spelers!

  Of kijk een keer op Bijzondere Eredivisie

  Foto 1: (v.l.n.r.) Toine Eefting, Björn Nieuwenhuis en Jorn Woestenenk
  Foto 2: Een teamfoto in de Adelaarshorst
  Foto 3: Een teamfoto voor de poort van het stadion