• Mededeling

  Hans Voskamp komend seizoen, naast trainer JO19-1, ook trainer van mannen 2 

  Stil...

  Even stil zijn!


  We kennen het allemaal, zeker in deze tijden van kerstdiners en samenzijn. De tafel wordt gevraagd om even stil te zijn. Ieder doet dat op z’n eigen manier en vanuit z’n eigen gevoel en beleving. Zonder daar al te zwaar op in te gaan wil ik het gevoel aanstippen van het moment dat de eersten aan tafel wat onrustig beginnen te worden. Vaak de jongsten die voorzichtig wat op de stoel beginnen te schuiven, dan de volwassen ‘puber’ die eens een oogje open doet.

  Op dat punt, zo voelt het, bevinden we ons nu. We willen beginnen, we lusten minimaal minstens een 7-gangen menu, nu!!!!!

  Ondanks dat de jeugd, speciaal voetbal en de mini’s aardig hebben doorgetraind en er allerlei prachtige initiatieven waren om in onderling verband het wedstrijdgevoel op te roepen ontbreekt de echte ‘matchday’ beleving. Een aantal seniorenteams hebben tijdens aangepaste trainingen in kleine groepjes op 1,5m nog iets van een teamgevoel kunnen creëren en dat wordt ook echt zo ervaren.

  Maar we verlangen enorm naar de dag dat we weer met een duidelijk doel voor ogen aan de slag kunnen. Met publiek, een 3e helft en een enorm ‘wij’ gevoel dat in mijn ogen alleen maar sterker terug kan komen.

  Juist het ontbreken van die stip aan de horizon maakt het ontzettend lastig echt vooruit te kijken. En toch wanneer je op het terrein ziet wat er alweer tot stand is gekomen in de vorm van bijvoorbeeld het nieuwe tuinhuis met terras, de prachtige scoreborden. Hoe de velden er bij liggen, hoe plannen gemaakt worden voor als we weer mogen met een kader dat alweer contouren krijgt voor volgende seizoen kunnen we echt een voorzichtige blik vooruit werpen.

  Ik wil iedereen bedanken voor haar of zijn bijdrage in dit bijzondere jaar 2020 en ook voor die stipjes aan de horizon door onszelf; spelers, trainers/leiders, vrijwilligers, publiek, sponsoren en allen die de Witkampers een warm hart toedragen gecreëerd.

  Houd de moed er in, creëer je eigen stipjes (binnen de kaders) en alvast een gezond en sportief en goed 2021!


  Groet namens het gehele bestuur,


  Rene Jansen
  Rene Jansen

  Vice voorzitter
  Om stil van te worden!


  Beste Witkampersvrienden en –vriendinnen,

  Inderdaad om stil van te worden.
  En dan doel ik op het enorme medeleven en de grote belangstelling die door de Witkampers is getoond tijdens mijn ziekte. Dat heeft mij enorm goed gedaan.

  Nadat ik een aantal malen in het ziekenhuis ben behandeld voor hartfalen ben ik uiteindelijk in het UMC Utrecht geopereerd en heb daarbij een zogenaamd steunhart gekregen, wat uitzicht geeft op volledig herstel. Dat herstel zet zich inderdaad nu goed door en ik hoop de komende tijd geleidelijk weer wat te kunnen betekenen voor onze club.

  Langs deze weg wil ik alle Witkampers heel hartelijk bedanken voor de vele kaarten, presentjes, bloemen, cadeaupakketten en verdere belangstelling doe ik mocht ontvangen tijdens mijn ziekte. Ik heb het heel erg kunnen waarderen en het heeft zeker positief bijgedragen aan het herstel.

  Laten we hopen dat het jaar 2021 de club op sportief gebied meer brengt dan het afgelopen jaar 2020 en dat de coronaproblematiek voor ons als vereniging langzaam zal verdwijnen en dat we ons als vereniging weer gewoon kunnen bezighouden met het voetbal in al zijn facetten.


  Ook namens mij een goed en sportief 2021 gewenst!


  Johan Ikink
  Johan Ikink

  Voorzitter