Welkom bij VV Witkampers
De voetbalclub van Laren Gelderland
Led verlichting
Led verlichting veld 4 en 5 geplaatst Lees meer
Coronavirus
Update 24/03/2020 Lees meer
Van de voorzitter
Aan alle (ere) leden, donateurs, vrijwilligers, sponsoren etc. van vv Witkampers. Lees meer
AFGELAST: Plus Schoolvoetbaltoernooi 2020
Plus Schoolvoetbaltoernooi 2020 gaat niet door Lees meer
JO9-3G trekt aan het kortste eind tijdens de clubderby
Lees meer
Witkampers wint ook bij Trias
Lees meer
Vrouwen en kinderen eerst.
Witkampers Vr1 – SC ’t Zand Vr1 Lees meer
 • Mededeling

  Laatste nieuws Coronavirus

  Succesvolle survival en nieuwjaarsreceptie

  De traditionele survival op zondag 5 januari was weer een groot succes. Maar liefst 27 teams kwamen aan de start in een parcours dat was uitgezet door het organiserende team Witkampers mannen 6. Jordi Nieuwenhuis maakte namens de organisatie na afloop tijdens de nieuwjaarsreceptie de winnaar bekend. Een team samengesteld vanuit mannen 3 en 4 mocht de eerste prijs in ontvangst nemen. Helaas kon de winnaar van vorig jaar, het bestuur, dit jaar geen potten breken.

  Na afloop van de survival was er een drukbezochte nieuwjaarsreceptie wat weer uitstekend was georganiseerd door de kantinecommissie.

  Voorzitter Johan Ikink hield zijn traditionele nieuwjaarsspeech. Daarbij kwam hij terug op een aantal zaken uit 2019, maar keek ook vooral vooruit naar 2020. Aan de orde kwamen met name de technische zaken vanuit de diverse commissies waarbij de nadruk komt te liggen op de vorming van een zogenaamd technisch hart met als doelstelling een goed uitvoerbare rode draad door de jeugdopleiding met aansluitend een betere beoordeling voor wat betreft de doorstroming vanuit de jeugd naar de senioren. Daarnaast was er aandacht voor de gewijzigde opzet van de kantinecommissie en de sponsorcommissie. Ook de vorming van de commissie PR, Media en Communicatie in het afgelopen jaar kwam aan de orde om met name de interne communicatie binnen de vereniging beter te structureren.

  Aan het eind van zijn speech gaf Johan nog een korte toelichting op de huidige status van de voorgenomen renovatie van de velden 2 en 5 wat voor dit jaar gepland staat. Insteek is dat in januari dit jaar de opdrachten worden verstrekt aan de beoogde leveranciers van de velden en de ledverlichting, zodat eind april begonnen kan worden met de aanleg en renovatie waardoor er dan uiteindelijk vanaf het seizoen 2020-2021 gebruik kan worden gemaakt van de nieuwe velden. Door deze investering worden er per jaar 400 extra trainingsuren gegarandeerd en zal er substantieel minder uitval van trainingen, maar ook van wedstrijden, zijn. Witkampers wil zich daarbij vooral presenteren als een groene en duurzame vereniging en zal zich samen met de beoogde leverancier inspannen om voor de aan te leggen O2-velden een kwaliteitswaarmerk (A-label, NL Greenlabel) te verkrijgen. Op korte termijn hoopt Witkampers deze toekomstvisie ook voor te leggen aan de gemeentelijke politiek.

  Aan het eind van zijn toespraak kwam Johan nog met de mededeling dat het bestuur ons vrouwen 1 team heeft genomineerd voor de sportverkiezing sportploeg van het jaar van de gemeente Lochem.

  Het bleef daarna nog een paar uurtjes zeer gezellig in het clubgebouw.