Welkom bij VV Witkampers
De voetbalclub van Laren Gelderland
Witkampers zoekt verzorger/sportmasseur
Lees meer
Vacature Assistent Trainer Vrouwen 1
Lees meer
Vacature Teammanager Vrouwen 1
Lees meer
Gedenkwaardige afsluiting van een gedenkwaardig seizoen
Lees meer
Witkampers blijft koel in wedstrijd met open einde
Witkampers - vv Doetinchem (1-2) 2-2 , na 119 minuten bij 3-2 gestaakt Lees meer
De Witkampersvrouwen houden een goed gevoel over van deze wedstrijd
Witkampers Vr1 - FC Berghuizen Vr1 Lees meer
 • Mededeling

  Witkampers zoekt verzorger/sportmasseur

  Teamindeling Jeugd 2021-2022

  Beste ouders en/of verzorgers en spelers van vv Witkampers,

  Middels deze mail willen wij jullie informeren over de nieuwe teamindeling voor het seizoen 2021/2022.

  De afgelopen periode is er achter de schermen veel tijd besteed aan het vorm geven van de teams voor het komend seizoen. Dit wordt gecoördineerd door de jeugdcommissie, waarbij er in samenspraak met de technische commissie, de leiders en trainers in eerste instantie bekeken wordt hoeveel teams (o.b.v. het aantal kinderen) per leeftijdscategorie gevormd kunnen worden. Dit jaar was dat vanwege de vele late aanmeldingen van nieuwe leden (waar wij ontzettend blij mee zijn) een hele uitdaging. Gestreefd wordt naar zo min mogelijk wisselspelers, zodat iedereen aan bod komt tijdens de wedstrijden.

  Nadat het aantal teams vast stond, is er gestart met de definitieve teamindeling. Het indelen van de teams is en blijft een ingewikkeld traject. Daarnaast hebben we ook dit jaar nog volop te maken gehad met de maatregelen rondom Corona, waardoor er helaas nauwelijks wedstrijden zijn gespeeld. In intensief overleg met de trainers en leiders van diverse teams zijn wij tot een definitieve indeling gekomen, waarbij er gekeken is naar sportieve aspecten, maar zeker ook sociale aspecten.

  Op voorhand weten we dat we niet iedereen helemaal tevreden kunnen stellen met de gemaakte keuzes, maar we willen benadrukken dat het proces zo zorgvuldig mogelijk is aangepakt.
  De teamindeling is definitief. Omdat elke verschuiving gevolgen heeft voor het gehele indelingssysteem kan slechts bij zeer hoge uitzondering een wijziging worden aangebracht.

  Onze ervaring is dat ouders er soms behoefte aan hebben om vragen te stellen over de teamindeling. Wij vinden het belangrijk om vragen goed te beantwoorden en om daar ook de tijd voor te nemen in een persoonlijk gesprek. Om dit goed te organiseren kunt u tot uiterlijk woensdag 7 juli 2021 per e-mail een gesprek aanvragen. U kunt daarvoor dit e-mailadres gebruiken: jeugdsecretaris@witkampers.nl
  Graag in uw e-mail een korte beschrijving van de achtergrond van uw vraag.

  De gesprekken over uw vragen plannen wij zoveel mogelijk in op zaterdagochtrend 10 juli voor de jeugd tot en met JO11. Voor de jeugd vanaf JO12 zal er op donderdagavond 8 juli de mogelijkheid zijn om vragen te stellen.
  Afhankelijk van de vraag kan dat gesprek dan plaatsvinden met een trainer, de afdelingscoördinator, een jeugdcommissielid, een lid van de technische commissie, of een combinatie van die personen.


  Met vriendelijke groet, namens de jeugdcommissie, coördinatoren, technische commissie, trainers en leiders,

  Alex Arkink / René Jansen