• Mededeling

  Hans Voskamp komend seizoen, naast trainer JO19-1, ook trainer van mannen 2 

  Veel enthousiasme bij de Grote Elftallen Battle

  “Corona-event” valt in de smaak


  Laren, 22-3-2021

  De battle is in volle gang.
  Er wordt gerend door Verwolde, de deelnemers struikelen over de stoepen in Laren, hoofdbrekens bij de sponsorquiz en toch wel teleurstelling bij de kroegen dat deze nog niet geopend zijn.

  Het organiserende commissie merkt dat er veel enthousiasme wordt getoond door de deelnemende elftallen en dat was nou juist ook de bedoeling.
  Er zijn al behoorlijk wat foto’s binnengekomen en ook de promofilmpjes die al bij de organisatie zijn aangeleverd zijn worden zeer goed ontvangen.
  Het is duidelijk dat er bij de deelnemers duidelijk veel meer capaciteiten aanwezig zijn dan alleen de aanwezige voetbalkwaliteiten.

  De organisatie is nu druk doende om het online-slotevent aanstaande vrijdag 26 maart zo goed mogelijk te laten verlopen. Bedenk goed dat eventueel opgelopen achterstanden tijdens de lopende opdrachten tijdens het slotevent nog goedgemaakt kunnen worden.
  Dus we rekenen op ieders deelname en vooral de slimste mensen uit het elftal inzetten hierbij, want enkele vragen zullen zeer pittig zijn.

  Veel succes met het verder uitvoeren van de opdrachten deze week.
  We hebben alvast een paar leuke ingezonden foto’s bijgevoegd en natuurlijk een foto van de Grote Elftallen Bokaal voor de winnaar.


  Organisatiecommissie,

  Wilma Brummelman
  Hetty Wilgenhof
  Appie Bielderman
  Johan Ikink