Welkom bij VV Witkampers
De voetbalclub van Laren Gelderland
Witkampers verslaat AZC door teamwork en geduld
Lees meer
Ruime nederlaag Witkampers Vr1 bij Hoogland Vr1
Lees meer
Witkampers sleept een puntje uit het vuur
Lees meer
Onterecht gelijkspel voor Witkampers Vr1
Lees meer
Vacature(s)
Lees meer
  • Werkzaamheden aan de velden door de terreincommissie

    Na een voetballoze winterperiode, al werd er wel volop getraind door zowel de senioren als jeugd. Het nieuwe 2e en 5e veld kregen er in de winterperiode (strenge vorst) goed van langs. Het jonge gras had het zwaar plus dat er intensief op werd getraind. De lava-velden bleven wel mooi vlak, maar de dichtheid van de zode liet hier en daar te wensen over plus dat de hybride mat op een punt los liet op veld 5. Dit veld hebben we begin april weer gerepareerd en doorgezaaid.

    Op moment van dit schrijven (15 juni) hebben we veld 3 en 4 gerecycled en doorgezaaid, zodat er in augustus weer een mooie mat op zit. Op de velden 1 en 2 wordt nog volop gespeeld voor o.a. de regio cup. Veld 2 gaan we na de wedstrijden wiedeggen en doorzaaien. Op veld 1 zit een mooie dichte zode (komt o.a. door de robotmaaier). De automatische beregening op veld 2 en 5 is een enorme aanwinst, zodat er 's nachts heerlijk gesproeid kan worden (wat willen we dat graag ook op het hoofdveld).

    De terreinvrijwilligers hebben de reclameborden weer een goede boenbeurt gegeven, zodat de sponsoren in september weer goed in de picture staan bij het vele publiek!

    H.J.S.