Derby Day
 • Aanstaande zondag Derby Day op het Leussinkpark

  Het is iedereen wel duidelijk dat de competitie van ons Mannen 1 team nu in de beslissende fase komt. Met een versterkte degradatieregeling maken nog een flink aantal ploegen kans op degradatie. Aanstaande zondag 21 mei 2023, aanvang 14.00 uur, kan er een beslissende wedstrijd zijn in deze degradatiestrijd. Witkampers ontvangt dan onze vrienden van vv Vorden.

  Met Vorden nu op 28 punten en Witkampers op 25 punten wordt dit een echte degradatiekraker. Beide ploegen hebben de drie punten echt hard nodig. Derby Day op het Leussinkpark dus! We verwachten, ook mede gezien de weersvoorspelling, een grote opkomst op het Leussinkpark van zowel de Larense als de Vordense supporters. Neutrale toeschouwers zijn zeker ook van harte welkom. En wie nog niet van plan was om te komen, sporen we bij deze aan de gang naar het Leussinkpark te maken!

  We hebben een mooi sfeerprogramma rondom de wedstrijd georganiseerd. Uiteraard komt de harde kern van Witkampers met een zeer publieksvriendelijke sfeeractie. Daarnaast zijn we bezig om JO9 jeugdspelers van Witkampers en Vorden de ploegen te laten begeleiden bij de opkomst. Na afloop van de wedstrijd zorgen we voor gezelligheid rondom het Leussinkpark met muziek en diverse drankjes en versnaperingen.

  Dus voor aanstaande zondag een echte aanrader om de derby te bezoeken.

  Kom met z’n allen genieten op het Leussinkpark van een echte derby tussen twee mooie verenigingen!