PROGRAMMA AANKOMEND WEEKEND:

Onberperkt Sportief bij Witkampers

'Onbeperkt Sportief' bij V.V. Witkampers

Op donderdag 26 september van 10.00 tot 13.00 uur wordt de Sportdag onder de naam 'Onbeperkt Sportief' georganiseerd. Deze keer zijn wij de gastheer/gastvrouw van dit sportieve evenement.

De sportdag is bedoeld om mensen met een fysieke of verstandelijke beperking, maar ook mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt letterlijk in beweging te krijgen. Verder worden deelnemers uitgenodigd die vanwege hun oudere leeftijd niet meer makkelijk kunnen aansluiten bij een sportvereniging. Op deze dag kan iedereen die tot deze doelgroep behoort kennis maken met de diverse sporten die worden aangeboden.

Na een warming up verzorgt door Sportschool Sjahto kunnen de deelnemers zich uitleven bij verschillende takken van sport die worden aangeboden door de volgende verenigingen : Lochemse Hockeyclub LHC, Touwtrekvereniging de Heure (Borculo), Tafeltennisvereniging De Toekomst (Lochem), Damvereniging Denk en Zet, Paardensport De Meiden van Haarman, Beweeggroep Marita en Witkampers zelf natuurlijk.

Dit evenement wordt georganiseerd als onderdeel van de Nationale Sportweek die van 20 t/m 29 september in het hele land wordt gehouden.

Ook op individuele basis kan worden meegedaan aan de Sportdag.

De dag zal afgesloten worden met een gezamenlijke lunch.

Voor meer informatie kan contact gezocht worden via: tomkleissen@sportraadlochem.nl

Henk Koerselman en Bert Gotink zijn vanuit onze vereniging onder ander betrokken bij dit sportieve evenement.