PROGRAMMA AANKOMEND WEEKEND:

Roy Tammel trainer dames 1 komend seizoen

Laren, 2-2-2019

Deze week heeft het bestuur ook de vacature trainer-coach voor ons eerste damesteam voor het komende seizoen kunnen invullen.
Na een aantal positieve gesprekken is het bestuur verheugd te kunnen mededelen dat het komende seizoen Roy Tammel de trainer voor ons 1e damesteam zal worden.
Roy is afkomstig uit Beltrum en is thans verantwoordelijk trainer van het 1e damesteam van Vios Beltrum.
Hij is in het bezit van de trainer-C Uefa-licentie wat voldoende is om de dames te gaan trainen, ook mocht het lukken om nog te promoveren.
Roy heeft al jarenlange ervaring als trainer en is ondermeer werkzaam geweest bij de A-jeugd van Vios Beltrum alsmede heren 2 van Vios Beltrum.
Tevens is Roy 2 jaar hoofdtrainer geweest bij Grolse Boys.
En vanaf seizoen 2016/2017 trainer bij Vios Beltrum dames 1, wat in het seizoen 2016/2017 gelijk resulteerde in het kampioenshap.
Op verzoek van het damesteam heeft Roy deze week al een korte proeftraining verzorgd voor onze dames en dat beviel van beide kanten zeer goed.
Wij wensen Roy vanaf het komende seizoen veel succes bij onze club en hopen dat hij de goede lijn, welke al een tijdlang is ingezet onder Martin Wijnbergen, kan voortzetten.