PROGRAMMA AANKOMEND WEEKEND:

Seizoen 2018/2019 loopt al aardig richting einde bij Witkampers 6

Versterkingen waren er nodig na een moeizaam verlopen jaar en deze zijn er ook zeker gekomen.

Deze spelers hebben moeten wennen aan de ietwat vreemde gewoontes van de oudjes, maar de meesten zijn ondertussen ingeburgerd en anderen voegen er nog wat extra bijverschijnselen aan toe.

Jammer was wel dat Bas al vroeg weer afviel. Verder blijft het afwisselen met keepers (blijft nu eenmaal een bijzonder volkje daar eenzaam onder de lat).

We zijn dit jaar ingedeeld in een volle (14 teams) maar ook aan elkaar gewaagde competitie rondom Zutphen wat voor ons nieuw is na jaren in Twenteland. Ook nieuw is dat we pas in juni de laatste wedstrijd hebben. Zou geen probleem moeten zijn, maar er is een al jaren uitgesteld feest vooraf gepland.

Hieronder een impressie van afgelopen zondag 28 april

Na koningsdag heeft iedereen er blijkbaar zin in, want als de verslaggever aan komt strompelen is het al 1-0. Hoe dit doelpunt gemaakt werd is me niet duidelijk geworden. Volgens de bankzitters kwam er een voorzet van Erwin waarna deze via…. Erwin zelf werd ingekopt door….. Marsman zelf……

Het merendeel van de wedstrijd kun je vergeten maar na 80 minuten staat het 2-1. Helaas is de tegenstander sterker en even later staan we plots achter met 2-3. Nog een blessure aan onze kant en we worden versterkt met een invallend Koeslagje welke aan het trainen was. Mede hierdoor komen we terug op 3-3 en dat zou een prachtige uitslag zijn tegen een sterk Pax….

Maar aan de zijkant loopt een tegenstander tegen de elleboog van supersub Job. Deze blijft beduusd achter waarna we de bal op 20 meter voor de goal sportief als we zijn netjes uitschieten… net naast de keeper… 4-3!

Jan en Jan weer trots op de mannen!  En daar doe je het voor!!