Mededeling

Info voor het nieuwe seizoen (Jeugd)

JO12-1G lekker op dreef

Laren, 2 nov 2019 Witkampers JO12-1G - Halle JO12-1 4-2
De competitie is nu 6 wedstrijden oud, en JO12-1G is lekker bezig. Na een paar hele makkelijke overwinningen volgden 3 meer gelijkwaardige tegenstanders, waartegen 6 punten werden gepakt. De oplettende lezer weet dan dat we bovenin  de competitie meedraaien. Gezien de overige uitslagen lijkt het erop dat de andere tegenstanders, op een of twee uitzonderingen na misschien, ook van hetzelfde kaliber zijn als wijzelf; mooier kan niet want daar leer je het meeste van!

 

De tegenstander van vandaag heet Halle JO12-1. 2 nipte verliespotjes, en 3x winst tot zover, dus dat kan een mooie pot worden. En dat wordt het ook, ondanks de regen waardoor onze meiden en jongens zich niet uit het veld laten slaan. In het eerste kwart scoort Halle al snel de 0-1. Witkampers toont veerkracht en trekt de stand gelijk via Pom, en zelfs voor de eerste time-out scoort Benthe na een mooie aanval op aangeven van Mart de 2-1. Het vervolg van de wedstrijd blijft spannend, het blijft lang 2-1 want in het 2e en 3e kwart wordt niet gescoord. In het 4e en laatste kwart vallen de doelpunten weer als rijpe appelen uit de boom. Eerst lijkt Mathijs de winst veilig te stellen door uit een bijna onmogelijke hoek de 3-1 te scoren. Op hun beurt toont Halle veerkracht want het staat al snel 3-2. 5 minuten voor tijd scoort Mathijs weer en 4-2 blijkt ook de eindstand. Een spannende en sportieve wedstrijd, voor het publiek ook mooi om te zien.

 

We doen dus leuk bovenin mee, maar dat is niet het belangrijkste. Mooier is het eigenlijk om te zien dat het spelplezier er vanaf spat. Er wordt steeds beter samengespeeld, en ook al is JO12-1 samengesteld uit spelers van diverse teams van vorige seizoen, er begint zich een echt team te vormen. Reden te meer om de rest van de competitie met vertrouwen tegemoet te zien!

 

Groeten, JO12-1