• Witkampers met 10 man gelijk tegen Trias

Laren, 10 november 2019, Witkampers - Trias (1-1) 1-1

Na 2 overwinningen op rij staat Witkampers momenteel in de middenmoot van de derde klasse C. Ook tegenstander van vandaag, Trias uit Winterswijk is een van de teams die in de buurt staat van de Larenaren. Op voorhand dus zeker een interessant treffen tussen 2 teams die elkaar wellicht weinig ontlopen. In de eerste helft heeft Witkampers het niet makkelijk met Trias. Na een nog wel aardig begin wordt Trias sterker en komt ook op voorsprong. Een corner lijkt er direct in te vliegen en een achterstand is het gevolg.

Vlak voor rust krijgt Witkampers een terechte strafschop welke door Daan Hento wordt omgezet in een goal en met een 1-1 stand gaat er gerust worden. Als Witkampers 20 minuten voor tijd met 10 man komt te staan na een tweede gele kaart voor Timo Haverkamp is het echt alleen nog maar tegenhouden. Daan Hento blijft als eenzame spits loeren op een kansje. Na 90 minuten mag Witkampers tevreden zijn met een punt.

Tekst: Rob Groot Wesseldijk
    Foto's: Jan Dijkerman