• Mededeling

  Nieuwe promotievideo Speciaal Voetbal

  Witkampers verliest doelpuntrijk duel

  SC Rheden 1 – Witkampers 1 (2-0) 5-2

  Rheden, 6 oktober 2019

  Na de 3-3 uit tegen HC '03 en een weekend vrij gaat Witkampers op bezoek bij Sc Rheden. Op deze kletsnatte zondag staat aan de rand van de IJssel de tweede competitiewedstrijd van dit seizoen voor de Larenaren gepland. In de openingsfase neemt Witkampers het initiatief en komt tot een aantal kansen. Rheden heeft het in het begin lastig met de beweeglijke Larense voorhoede en een goal lijkt er zeker in te zitten.  
   
  Helaas valt deze treffer niet in het eerste half uur en begint Rheden langzaam aan beter in de wedstrijd te komen. Een vlotte aanval over de rechterkant wordt afgewerkt door de Rhedense spits en een mooi afstandsschot zorgt zelfs voor 2-0. 
   
  Al met al een behoorlijke achterstand die gezien het wedstrijdbeeld teveel van het goede is. In de tweede helft begint Witkampers slecht. De thuisploeg is veel beter bij de les en loopt uit naar een ruime 4-0 voorsprong. Net voordat Witkampers bang moet zijn voor een enorme nederlaag maakt Rheden een eigen goal. Als even later Witkampers een penalty krijgt en Daan Hento voor de 4-2 zorgt lijkt het heel even of er nog iets mogelijk is. Het slotoffensief krijgt echter nooit echt vorm en Rheden mag nog een 5e goal maken. Witkampers maakt al met al geen goede indruk en moet flink aan het werk de komende weken.
   
  Tekst: Rob Groot Wesseldijk
  Foto's: Jan Dijkerman