• Mededeling

  Teamindeling Jeugd 2021-2022

  Witkampers VR2 -V&L VR1

  Op zondag 20 september was het weer zover voor de dames van Vrouwen 2. De competitie ging weer van start! Vlug & Lenig kwam op bezoek.

  Het was een mooie ochtend om te voetballen. Het zonnetje scheen en het veld lag er weer mooi bij. Na de aftrap werd onze verdediging gelijk wakker geschud. Door wat blessures hadden we vandaag een andere formatie achterin. Dit was even wennen en door de lange ballen op de snelle voorhoede van V&L was het lopen geblazen! In de eerste helft ging het mooi gelijk op. V&L was niet alleen vlug en lenig, ze waren ook nog eens fysiek sterk! Er waren een heleboel kansen voor beide teams, waardoor we na 15 minuten een tegengoal kregen. De tegenstander speelde een lange bal waardoor hun snelle speelster 1-op-1 kon komen en de bal erin kon schieten. Vlak daarna maakte onze topscoorder Anne de 1-1! De tegenstander was even niet goed aan het opletten waardoor Leonie er zo doorheen kon lopen en op het randje van de 16, Anne kon aanspelen. Een paar minuten na de 1-1 kwam de tegenstander na alweer een lange bal 1-op-1 voor en scoorde weer, maar door een mooie corner van Jaleesa maakte onze sterspeelster Yinke snel de 2-2 door een bal op haar knie aan te nemen en ‘m d’r in te rammen! Niet zo heel snel daarna kreeg Marieke de bal. Door haar snelheid kwam ze makkelijk voor de goal en kon Anne ‘m er makkelijk intikken! 3-2 voor dus! Helaas kreeg de tegenstander net voor de rust nog een kans die ze benutten. We gingen met 3-3 de rust in.

  In de rust moesten we een paar dingen wijzigen. Door de snelle buitenspeelsters ging onze laatste man een stuk meer naar achter spelen waardoor Vlug & Lenig uit hun spel werd gehaald. Ze konden hierdoor namelijk niet meer op de lange bal voetballen. De tweede helft was het niet alleen voor de tegenstander een stuk lastiger dan de eerste helft, maar wij speelden ook erg rommelig en konden elkaar daardoor minder goed vinden. Door de inbreng van twee jonge speelsters, Aukje en Juul kwamen er twee meiden in de ploeg die veel techniek en snelheid hadden waardoor ze het de tegenstander erg lastig maakten! Juul had nog een paar mooie acties over links, maar helaas kwamen we teentjes tekort om het af te maken. Door mooi samenspel kregen we nog een paar kansen, maar één keer stond de paal in de weg en één keer hadden we net te weinig kracht. Helaas is het net niet gelukt om de winst te pakken, maar we kunnen met een goed gevoel terugkijken op de wedstrijd!

  Speciale dank aan Eline, Aukje en Juul voor het opofferen van hun zondag om met ons mee te kunnen doen!
  Opstelling: Commandeur (‘25 Hissink), Wuestman (‘45 Wissink), Schuiling, Te Brake, Hut, Schippers, Keppels (‘80 Schuitemaker), Heuvel, Beumer (‘80 Oudenampsen), Hissink (‘25 Demoniere)