• Mededeling

  Voorbereiding Witkampers selectie

  Train mee met Speciaal Voetbal Witkampers

  In september 2016 zijn we bij voetbalvereniging Witkampers uit Laren begonnen met Speciaal Voetbal voor kinderen met een beperking. Nu traint een groep van acht spelers elke zaterdagmorgen met veel enthousiasme op de Witkampers velden.

  De kinderen vermaken zich prima met elkaar en vormen een echt team. Toch zou het leuk zijn als ze in de toekomst een aantal medespelers krijgen.

  Speciaal Voetbal is voor kinderen voor wie het om welke reden dan ook niet lukt om mee te spelen in een regulier voetbalelftal. De trainingen zijn herkenbaar, veel oefeningen komen elke training terug. Hierdoor krijgen de kinderen duidelijkheid en structuur en wordt er rekening gehouden met zijn of haar beperking. Het plezier staat altijd voorop: niets moet en alles mag. Iedereen kan en mag zichzelf zijn, maar heeft toch een bijdrage aan het team.

  Af en toe spelen we een vriendschappelijke wedstrijd tegen een vereniging uit de regio om alvast te wennen en om toch een nieuwe uitdaging aan de spelers te bieden.

  We trainen iedere zaterdagmorgen van 10.00 tot 11.00 uur, meestal op het hoofdveld van de Witkampers. Belangstelling? Kom gerust een keer vrijblijvend meetrainen of gewoon even sfeer proeven!

  Bekijk hier de presentatie van ons Speciaal Voetbal!


  Voor meer informatie mail naar speciaalvoetbal@witkampers.nl
  of via 06 - 22 84 07 50 (Bert Gotink).